Somatic Studio

Ohjeita

Tervetuloa Suomen johtavaan pilatekseen ja somaattiseen liikuntaan erikoistuneeseen liikuntastudioon! Tarjontamme sisältää harjoitusmenetelmiä, joiden tiedetään auttavan ihmistä saamaan paremman otteen omaan kehoonsa ja itseensä.


Toimintaohjeet koronaviruksen aikana 

Studion kaikissa saleissa on nykyaikaiset ilmanpuhdistuslaitteet, joiden mikrobeita tuhoava tehovaikutus on jopa 99 %:sta VTT:n tutkimusten mukaan.

Art Fysio Oy ja Somatic Center Finland Oy / Somatic Studio ovat paikkoja, joissa ihmisiä kulkee viikon aikana useita kymmeniä, jopa satoja ja monet kohtaamiset saattavat olla läheisiä. Siksi me tiedostamme oman vastuumme ja pyrimme pitämään huolta hygieniasta, mutta samalla vältämme paniikkia ja pyrimme asiakkaiden viihtyvyyteen.

Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan olla osa sitä suurta ketjua, joka taistelee tätä uutta, aiemmin vierasta virusta vastaan.

Ajanvarauksen suhteen ja tunneille tai fysioterapiaan ilmoittautumisen suhteen on asiakkaiden hyvä huomioida seuraavaa:

  1. Tulethan studiolle vain täysin terveenä. Jos sinulla on COVID-19- oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, haju- ja makuaistin heikentyminen, ripuli tai pahoinvointi), olet altistunut virukselle tai sinut tai perheen jäsenesi on määrätty karanteeniin, peruuta varaamasi tunnit välittömästi.
  2. Jos tulet ulkomailta, noudata ajantasaistettuja ohjeistuksia testauksen ja omaehtoisen karanteenin suhteen

Mikäli epäilet tartuntaa, mutta olet oireeton ja haluat keskustella tilanteestasi, ole ensisijaisesti yhteydessä puhelimitse tai sähköisesti omaan työterveyshuoltoosi tai omaan terveysasemaasi.

Voit tehdä myös Oma Olo-testin verkossa osoitteessa https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649. Vieraile myös THL:n sivuilla: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

OHJEITA TARTUNNAN TORJUNTAAN

  • Pidä käden puhtaana. Pese kädet lämpimällä vedellä ja nestesaippualla ainakin 20 sekunnin ajan aina studiolle tultuasi, ennen ruokailua, nesteen nauttimista, tupakointia, nuuskaamista ja poistuessasi Studiolta. Jos pesu vedellä ja nestesaippualla ei ole mahdollista, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta, ellei työssäsi ole ohjeistettu käyttämään toisin. Ota käsihuuhdetta riittävästi yhdellä kerralla, jotta pystyt hieromaan kätesi kauttaaltaan.
  • Jos käytät tunnilla tai työssäsi kertakäyttöisiä suojakäsineitä, riisu ne koskematta käsineiden ulkopintaan. Pese kädet suojakäsineiden riisumisen jälkeen.
  • Älä koskettele suojakäsineillä tai likaisilla käsillä kasvojasi suun ja nenän alueelta.
  • Jos yskittää tai aivastuttaa, yski nenäliinaan tai hihaasi. Älä yski kämmeneesi. Heitä käytetty nenäliina roskiin ja peitä se hyvin.
  • Käytä kasvomaskia suositusten mukaan eli tällä hetkellä aina sisätiloissa edellä mainitut poikkeukset huomioiden.

Virustartunnan nopea tunnistaminen on tärkeää, jotta viruksen leviämistä voidaan estää. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos seuraa tilannetta ja päivittää ajantasaista tietoa verkkosivuilleen https://thl.fi/fi/

 


Kuinka osallistut tunnille

Tunnille osallistut ostamalla kerta-, sarja- tai kuukausikortin ennen tunnin alkua Somatic Studion asiakaspalvelupisteestä tai varausjärjestelmästämme >>täältä. Sarjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Kampanjahintaiset sarjakortit ovat voimassa kampanjassa määritellyn ajan.

Varaa paikka haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmässä tai asiakaspalvelussa. Tunneilla on sekä maksimi että minimiosallistujamäärä. Huom. Aamutuntien (klo 7.00–10.00) osallistujamäärä tarkistetaan edellisenä iltana klo 18.00, on siis tärkeää, että ilmoittaudut aamutunnille ajoissa. Toteutuvalle tunnille voit toki ilmoittautua kyseisen ajankohdan jälkeenkin.

 


Paikan varaaminen tunnille

Varaa paikka viikkotunnille netissä sähköisen >>varausjärjestelmän avulla. Mikäli tunti on täynnä, lisää itsesi jonopaikalle.  Kun paikka tunnille vapautuu, saat teksti- ja sähköpostiviesti-ilmoituksen, että olet osallistujana tunnilla. Mikäli et jostain syystä pääsekään jonottamallesi tunnille, muista peruuttaa vapautunut paikka peruutusehtojen mukaisesti.

Voit varata paikan myös asiakaspalvelusta sen aukioloaikana, puh. (09) 565 88250.

Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan.

 


Tunnille saapuminen

Tulethan tunnille hyvissä ajoin! Mm. pilatestunti on kokonaisuus, jonka ohjaaja suunnittelee tarkasti alusta loppuun ja tunnin alku rakentaa pohjan koko tunnille. Kun asiakas tulee myöhässä tunnille, hän jää itse vaille tätä tärkeää hetkeä ja häiritsee myös muiden asiakkaiden keskittymistä. Tästä syystä tunneille ei voi tulla tunnin alkamisen jälkeen, vaikka olisit ilmoittautunut tunnille. Huolehdithan, että tulet ajoissa tunnille. Kiitos!