Ohjeita

Tervetuloa Suomen johtavaan pilatekseen ja somaattiseen liikuntaan erikoistuneeseen liikuntastudioon! Tarjontamme sisältää harjoitusmenetelmiä, joiden tiedetään auttavan ihmistä saamaan paremman otteen omaan kehoonsa ja itseensä.

>> Koronavirus-tiedote

>>Kuinka osallistut tunnille

>>Paikan varaaminen tunnille

>>Tunnille saapuminen

>>Tuntivarauksen peruuttaminen

>>Jonopaikan peruminen

>>Peruuttamattomat tuntivaraukset

>>Alennukset

>>Liikuntasetelit

>>Hinnasto

 


Toimintaohjeet koronaviruksen aikana

Kuten jokainen meistä on uutisten välityksellä jo ymmärtänyt, maailmalla ja myös Suomessa on COVID-19-tapauksia. Art Fysio Oy ja Somatic Center Finland Oy ovat paikkoja, jossa ihmisiä kulkee viikon aikana useita ja monet kohtaamiset saattavat olla läheisiä. Siksi me tiedostamme oman vastuumme ja pyrimme pitämään huolta hygieniasta, mutta samalla vältämme paniikkia ja pyrimme asiakkaiden viihtyvyyteen. Fysioterapiassa ja muutenkin hoitotyössä henkilökuntamme käyttää visiireitä, kasvomaskeja tai molempia tarvittaessa.

Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan olla osa sitä suurta ketjua, joka taistelee tätä uutta, aiemmin vierasta virusta vastaan.

Ajanvarauksen suhteen ja tunneille ilmoittautumisen suhteen on asiakkaiden hyvä huomioida seuraavaa:

 1. Tulethan studiolle vain täysin terveenä. Jos sinulla on COVID-19- oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, ripuli tai pahoinvointi), olet altistunut virukselle, tai sinut tai perheen jäsenesi on määrätty karantteeniin peruuta varaamasi tunnit välittömästi.
 2. Jos tulet ulkomailta noudata sen aikaisia ohjeistuksia testauksen ja koti karanteenin suhteen

Mikäli epäilet tartuntaa, mutta olet oireeton ja haluat keskustella tilanteestasi, ole ensisijaisesti yhteydessä puhelimitse tai sähköisesti omaan työterveyshuoltoosi tai omaan terveysasemaasi.

 

OHJEITA TARTUNNAN TORJUNTAAN

 • Pidä käden puhtaana. Pese kädet lämpimällä vedellä ja nestesaippualla ainakin 20 sekunnin ajan aina studiolle tultuasi, ennen ruokailua, tupakointia, nuuskaamista ja poistuessasi Studiolta. Jos pesu vedellä’ ja nestesaippualla ei ole mahdollista, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta, ellei työssäsi ole ohjeistettu käyttämään toisin. Ota käsihuuhdetta kerralla, jolla pystyt hieromaan kätesi kauttaaltaan.
 • Jos käytät tunnilla tai työssäsi kertakäyttöisiä suojakäsineitä, riisu ne koskematta käsineiden ulkopintaan. Pese käden suojakäsineiden riisumisen jälkeen
 • Älä koskettele suojakäsineillä tai likaisilla käsillä kasvojasi suun ja nenän alueelta
 • Jos yskittää tai aivastuttaa, yski nenäliinaan tai hihaasi. Älä yski kämmeneesi. Heitä käytetty nenäliina roskiin ja peitä se hyvin.
 • Käytä kasvomaskia suositusten mukaan.

Virustartunnan nopea tunnistaminen on tärkeää, jotta viruksen leviämistä voidaan estää. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos seuraa tilannetta ja päivittää ajantasaista tietoa verkkosivuilleen https://thl.fi/fi/

 


Kuinka osallistut tunnille

Tunnille osallistut ostamalla kerta-, sarja- tai kuukausikortin ennen tunnin alkua Somatic Studion asiakaspalvelupisteestä tai varausjärjestelmästämme >>täältä. Sarjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Kampanjahintaiset sarjakortit ovat voimassa kampanjassa määritellyn ajan.

Varaa paikka haluamallesi tunnille etukäteen varausjärjestelmässä tai asiakaspalvelussa. Tunneilla on sekä maksimi että minimiosallistujamäärä. Huom. Aamutuntien (klo 7.00–10.00) osallistujamäärä tarkistetaan edellisenä iltana klo 18.00, on siis tärkeää, että ilmoittaudut aamutunnille ajoissa. Toteutuvalle tunnille voit toki ilmoittautua kyseisen ajankohdan jälkeenkin.

 


Paikan varaaminen tunnille

Varaa paikka viikkotunnille netissä sähköisen >>varausjärjestelmän avulla. Mikäli tunti on täynnä, lisää itsesi jonopaikalle.  Kun paikka tunnille vapautuu, saat teksti- ja sähköpostiviesti-ilmoituksen, että olet osallistujana tunnilla. Mikäli et jostain syystä pääsekään jonottamallesi tunnille, muista peruuttaa vapautunut paikka peruutusehtojen mukaisesti.

Voit varata paikan myös asiakaspalvelusta sen aukioloaikana, puh. (09) 565 88250.

Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan.

 


Tunnille saapuminen

Tulethan tunnille hyvissä ajoin! Mm. pilatestunti on kokonaisuus, jonka ohjaaja suunnittelee tarkasti alusta loppuun ja tunnin alku rakentaa pohjan koko tunnille. Kun asiakas tulee myöhässä tunnille, hän jää itse vaille tätä tärkeää hetkeä ja häiritsee myös muiden asiakkaiden keskittymistä. Tästä syystä tunneille ei voi tulla tunnin alkamisen jälkeen, vaikka olisit ilmoittautunut tunnille. Huolehdithan, että tulet ajoissa tunnille. Kiitos!

 


Tuntivarauksen peruuttaminen

MATTOTUNNIT

 • Esteen sattuessa peru varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen harjoitustunnin alkua joko varausjärjestelmässämme tai puhelimitse asiakaspalveluun (09) 565 8820 sen aukioloaikoina.
 • Aamutunnit tulee peruuttaa viimeistään edellisenä iltana klo 18.00 mennessä. Aamutunteja ovat kaikki 7.00–10.00 alkavat tunnit.

LAITEPILATESTUNNIT

 • Laitepilatestunnit on peruttava edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä

YKSITYISTUNNIT

 •  yksityistunnit on peruttava 24 tuntia ennen tunnin alkua

CIRCUIT

 • Circuit-tunnit on peruttava 24 tuntia ennen tunnin alkua


Huom. Peruuttamattomista ryhmä- ja yksityistuntivarauksista perimme normaalihintaisen harjoitustunnin kertamaksun. 

 


Jonopaikan peruminen

Mikäli varaat itsellesi jonotuspaikan täynnä olevalle tunnille ja tunnille vapautuu paikka, siirryt automaattisesti tunnille osallistujaksi. Saat tästä tekstiviestin antamaasi matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et pystykään osallistumaan jonottamallesi tunnille, peruuta ilmoittautuminen yllä mainittujen peruutusehtojen mukaisesti. Huomioithan siis, ettei jonossa kannata olla, mikäli et voi osallistua tunnille.

 


Peruuttamattomat tuntivaraukset

Peruuttamattomasta tunnista perimme harjoitustunnin normaalihintaisen kertamaksun. Mikäli asiakkaalla on kaksi tai useampi peruuttamaton tuntivaraus neljän viikon aikana, hänen muut varauksensa poistetaan järjestelmästä. Huomioithan, että kuukausikorttia koskee samat peruutusehdot kuin sarjakortteja.

 


Alennukset

Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat saavat asianmukaista korttia näyttämällä 10 %:n alennuksen normaalihintaisista viikkotunneista. Alennukseen ei sisälly kuukausikortti.

 


Liikuntasetelit

Otamme vastaan Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteleitä, Sporttipassia sekä Ticket Mind&Body- ja Ticket Duo -sirukorttia, Tyky-Kuntoseteleitä ja Virikeseteleitä.

 

© Somatic Studio, 2019. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Facebook
Twitter
Instagram
In english