Somatic Studio

ONLINE -videokirjasto

ONLINE -videokirjasto

Tervetuloa nauttimaan laajasta valikoimastamme hyvinvointia tukevia videotunteja. Tästä ohjeistuksesta löydät kaiken tarvittavan, jotta pääset helposti alkuun ja voit hyödyntää palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Näin saat videokirjaston käyttöösi:

 1. Saat linkin ja salasanan sähköpostitse: Kun olet tilannut kesäkortin, saat meiltä sähköpostin, joka sisältää linkin ja salasanan videokirjastoon.

 2. Kirjaudu sisään: Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä ja syötä saamasi salasana. Tämän jälkeen pääset selaamaan ja katsomaan kaikkia videoitamme.

 3. Valitse tunti: Videokirjastosta löydät laajan valikoiman tunteja eri tarpeisiin. Voit valita seuraavista:

  • Pilates-tunnit matolla: Löydä kehon ja mielen tasapaino näillä matolla suoritettavilla pilatestunneilla. Kehitämme kehonhallintaa, voimaa ja joustavuutta.

  • Pilatespallo: Hyödynnä pilatespallon tarjoama tuki ja haastavuus. Nämä tunnit auttavat parantamaan tasapainoa, koordinaatiota ja syviä lihaksia.

  • Pilatesrulla: Koe pilates uudella tavalla pilatesrullan avulla. Tämä väline tarjoaa erinomaista tukea ja haastaa kehoa monipuolisesti, edistäen samalla lihashuoltoa ja liikkuvuutta.

  • Pilatesrengas: Lisää harjoitteluusi tehoa ja monipuolisuutta pilatesrenkaan avulla. Pilatesrenkaalla tehdyt harjoitukset vahvistavat keskivartaloa, parantavat kehonhallintaa ja lisäävät liikkuvuutta.

  • Kehonhuolto-tunnit: Pidä huolta kehostasi kokonaisvaltaisesti. Nämä tunnit keskittyvät lihasten rentouttamiseen, liikkuvuuden parantamiseen ja palautumisen edistämiseen.

  • Selkäpilates: Tuki ja vahvista selkääsi erityisesti näihin tunteihin suunnitelluilla harjoituksilla. Selkäpilates auttaa vähentämään selkäkipuja ja parantamaan ryhtiä.

  • Spiralstabilation-tunnit: Opi hallitsemaan kehosi syviä lihaksia ja parantamaan asentoa spiralstabilation-tunneilla. Tämä metodi keskittyy erityisesti selkärangan stabiliteettiin ja kehon keskivartalon vahvistamiseen.

 4. Aloita harjoittelu: Valitsemasi tunti alkaa yhdellä klikkauksella. Voit pysäyttää ja jatkaa videota tarpeen mukaan. Harjoittele omassa tahdissasi ja nauti matkasta kohti parempaa hyvinvointia.

 5. Tekninen tuki: Mikäli kohtaat teknisiä ongelmia tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Olemme täällä auttaaksemme!

Hyödynnä kaikki mahdollisuudet

Online-videokirjastomme on suunniteltu tukemaan hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Voit nauttia harjoituksista ajasta ja paikasta riippumatta. Muista myös, että voit vaihdella tunteja ja kokeilla eri lajeja löytääksesi juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden.

Kesäkortti 2024 Online-tunnit & Puistopilates 199 €

Olemme iloisia voidessamme tarjota teille kesäkortin, joka on voimassa koko kesäkauden 24.6. – 11.8.2024. Kesäkortti maksaa 199 euroa ja se sisältää seuraavat palvelut:

 • Online-tunnit: Saat pääsyn kattavaan videokirjastoomme, jonka avulla voit harjoitella missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaan. Lähetämme tunnukset videokirjastoon sähköpostitse kesäkortin ostaneille.

 • Puistopilates: Voit osallistua puistopilatestunneille kauniissa Tähtitorninvuoren puistossa ja nauttia liikunnan ilosta ulkoilmassa.

Tämä kesäkortti tarjoaa loistavan mahdollisuuden pitää yllä harjoittelurutiinejasi koko kesän ajan ja nauttia samalla sekä ohjatuista online-tunneista että virkistävistä puistopilateksista.

Hanki kesäkorttisi ja varmista paikkasi kesän parhaissa liikuntaelämyksissä.