Somatic Studio

Tervetuloa tutustumaan CoreAlign® -harjoitteluun!

CoreAlign® on Balanced Bodyn® kehittämä liike- ja harjoitusjärjestelmä, joka on suunniteltu parantamaan voimaa, liikkuvuutta ja toiminnallisia liikemalleja samalla, kun se edistää ryhtiä ja kehotietoisuutta. CoreAlign -laite  koostuu kahdesta raiteesta, joissa on liikkuvat kärryt sekä remmejä ja kahvoja. Tämän ansiosta laite tarjoaa monipuolisuutta harjoitusvaihtoehtoihin.

Keskivartalon vahvistaminen:

Kuten nimi viittaa, CoreAlign® korostaa keskivartalon lihasten käyttöä. Harjoitukset kohdistuvat vatsalihaksiin, selkälihaksiin ja lantionpohjan lihaksiin, edistäen keskivartalon voimaa ja vakautta.

Tasapaino ja koordinaatio:

Järjestelmän liikkuvat kärryt haastavat yksilöitä ylläpitämään tasapainoa ja koordinaatiota harjoitusten aikana. Tämä parantaa kehotietoisuutta ja auttaa estämään kaatumisia.

Ryhdin parantaminen:

CoreAlign®-harjoitukset kehittävät  ja ylläpitävät hyvää ryhtiä. Tämä lievittää ja ehkäisee ryhtiin liittyviä ongelmia ja epämukavuutta.

Toiminnallinen liike:

Monet CoreAlign®-harjoitukset on suunniteltu jäljittelemään arkipäivän liikkeitä, mikä tekee siitä käytännöllisen päivittäisen toiminnallisen liikkuvuuden parantamiseksi.

Mielen ja kehon yhteys:

Kuten muut mieli-keho -harjoittelumuodot, kuten Pilates ja jooga, CoreAlign® korostaa tietoisuutta ja kehotuntemusta.

Kuntoutus:

CoreAlign®-järjestelmää voidaan käyttää kuntoutustyökaluna henkilöille, jotka toipuvat vammoista, leikkauksista tai tiloista, jotka vaikuttavat heidän liikkuvuuteensa ja vakautensa.

Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan CoreAlign®-harjoittelua, Somatic Studion koulutetut ohjaajat auttavat sinut alkuun!

CoreAlign Startti on dynaaminen tunti, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua
CoreAlign-menetelmään. Tunnin aikana keskitytään CoreAlign-laitteiston perusliikkeisiin ja -asentoihin, jotka tukevat kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa. Ohjaaja opastaa osallistujat läpi erilaisten harjoitusten, jotka haastavat ja vahvistavat kehon eri osa-alueita. Tunti soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille ja antaa osallistujille vahvan pohjan jatkaa CoreAlign-harjoittelua.

CoreAlign starttituntien lisäksi, räätälöimme tarvittaessa harjoitukset asiakkaan erityistarpeisiin ja kuntotasoon sopivaksi. Varaa yksityistunti ja aloita harjoittelu joko yhdessä ohjaajan kanssa tai ohjatussa pienryhmässä Circui -tunnilla!