Somatic Studio

Ajankohtaista

Somatic goes Pop-up!

Olemme avanneet väliaikaisen pop-up studion osoitteessa Korkeavuorenkatu 35 (samassa taloyhtiössä) tukeaksemme pilatesharjoittelua myös kesän remontin aikana.  Pop-up studio tarjoaa mahdollisuuden treenata pienemmässä ryhmässä ja keskittyä täysillä harjoituksiin. Tunnit varataan asiakaspalvelupisteen tai varausjärjestelmämme kautta. Sisäänkäynnin edestä löytyy tuttu Somatic Studion mainoskyltti.

Tilassa on myös mahdollista järjestää yksityis- sekä duo- ja triotunteja!

Tervetuloa Puistopilatekseen Tähtitorninvuoren puistoon!

Tule nauttimaan Somatic Studion jäjestämiin Puistopilatestunteihin kauniissa ulkoilmassa, luonnon keskellä. Tähtitorninvuoren puisto tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja kehon vahvistamiseen.

Aikataulu:
24.6.2024 alkaen Puistopilatestunnit pidetään tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10 ja klo 17. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan osallistua ja nauttia ulkoilmasta sekä liikunnasta.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen tunneille on helppoa ja kätevää verkkosivujemme kautta. Varmista paikkasi ajoissa, jotta voit nauttia tästä upeasta kokemuksesta.

Välineet:
Muistathan tuoda oman jumppamaton mukanasi. Oikeat välineet takaavat parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen ja mukavuuden.

Maksutavat:
Maksaminen on joustavaa ja helppoa. Voit maksaa ennakkoon ostetulla prepaid- tai kesäkortilla, paikan päällä MobilePaylla tai verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Asiakaspalvelu on paikan päällä tuntien alussa tarkistamassa ilmoittautumiset ja vastaanottamassa MobilePay -maksut.

Tuntien vahvistus:
Tunnit vahvistetaan edellisenä iltana klo 18, jotta voit suunnitella päiväsi etukäteen. Näin varmistamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua ja nauttia tunneista. Minimiosallistujamäärä on 2 ja maksimi 20.

Säävaraus:
Tunnit voidaan perua huonon sään vuoksi (sade, kova tuuli, kylmä sää). Asiakaspalvelu saattaa perua klo 17 alkavan tunnin samana päivänä, mikäli sääennuste on huonontunut. Tavoitteemme on tarjota miellyttävä ja turvallinen harjoitteluympäristö kaikille osallistujille.

Tervetuloa mukaan nauttimaan virkistävästä pilateshetkestä luonnon helmassa. Olitpa aloittelija tai kokenut harrastaja, puistopilates tarjoaa jokaiselle jotain.

Nähdään Tähtitorninvuoren puistossa!

Kesäkortti 2024 Online-tunnit & Puistopilates 199 €

Olemme iloisia voidessamme tarjota teille kesäkortin, joka on voimassa koko kesäkauden 24.6. – 11.8.2024. Kesäkortti maksaa 199 euroa ja se sisältää seuraavat palvelut:

  • Online-tunnit: Saat pääsyn kattavaan videokirjastoomme, jonka avulla voit harjoitella missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaan. Lähetämme tunnukset videokirjastoon sähköpostitse kesäkortin ostaneille.

  • Puistopilates: Voit osallistua puistopilatestunneille kauniissa Tähtitorninvuoren puistossa ja nauttia liikunnan ilosta ulkoilmassa.

Tämä kesäkortti tarjoaa loistavan mahdollisuuden pitää yllä harjoittelurutiinejasi koko kesän ajan ja nauttia samalla sekä ohjatuista online-tunneista että virkistävistä puistopilateksista.

Hanki kesäkorttisi ja varmista paikkasi kesän parhaissa liikuntaelämyksissä.

Tervetuloa Online videokirjastoon!

Kesäkorttiin sisältyvästä Online videokirjastosta löydät kaiken tarvittavan hyvinvointisi tukemiseksi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut liikkuja, tarjoamme sinulle kattavan valikoiman tunteja, jotka voit suorittaa mukavasti omassa kodissasi tai missä ikinä liikutkin.

Muista myös, että voit vaihdella tunteja ja kokeilla eri lajeja löytääksesi juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden.

Valmistaudu entistä parempaan harjoittelukokemukseen Somatic Studiolla!

Haluamme ilolla ilmoittaa teille, että olemme suunnittelemassa remonttia studiomme tiloihin 24.6.2024 alkaen. Tämä päivitys on osa sitoutumistamme tarjota teille entistäkin parempi ja laadukkaampi asiakaskokemus. Tämä tarkoittaa sitä, että studio tulee olemaan väliaikaisesti suljettuna remontin aikana.­­­­

Remontin aikana teillä on mahdollisuus jatkaa pilatesharjoittelua puistopilateksen, videokirjaston tai yksityistuntien muodossa. Remonttityöt etenevät vaiheittain ja pyrimme jatkamaan tunteja myös studiolla sisätiloissa viimeistään 12.8.2024 alkaen, jolloin syksyn aikataulu astuu voimaan.

Olemme innoissamme tulevista muutoksista ja uskomme, että ne tekevät Somatic Pilates -studiosta entistäkin paremman paikan harjoittelulle ja rentoutumiselle. Pidäthän silmällä sähköpostiasi ja somekanaviamme, sillä jaamme lisätietoja ja päivityksiä remontin edistymisestä.

Kiitos kärsivällisyydestäsi ja joustavuudestasi tämän muutoksen keskellä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tulevasta remontista, älä epäröi ottaa yhteyttä.