Somatic Studio

Cadillac-workshop

Cadillac on monipuolinen laite, joka tarjoaa laajojen harjoitusten tekemistä jokaiselle. Laite soveltuu kuntoutuksesta aina huippukuntoisille urheilijoille. Tämä pilateslaite on täydellinen monitasoisten harjoitusten tekemiseen, kuten voiman ja joustavuuden lisäämiseen.

Cadillacin toimintaperiaate perustuu erilaisien jousien pituuksiin, vastuksiin ja niiden kiinnityspisteiden muunnoksien toimintaan. Nämä tarjoavat eri vastuksia kehon tukemiseen tai vastustamiseen. Laitteen avulla kädet ja jalat toimivat itsenäisesti erillään, joka varmistaa lihasten tasapainoisen toiminnan ylä- ja alavartalossa. Liikkeet voi tehdä istuma-, seisoma- tai makuuasennoissa, jotka edistävät eri harjoitusmuotojen tekemisen jokaiselle kuntotasosta tai kyvystä riippumatta.

Cadillac worksopissa harjoituksia treenataan virtaavasti. Käytössä on Cadillacin työntö- ja rullaustangot sekä käsi- ja jalkajouset sulkevat kehon kineettistä ketjua ja auttavat kohdentamaan harjoitukset oikeisiin lihaksiin ja niveliin. Teemme harjoituksia kaikissa alkuasennoissa, myös seisten.
 

Katso kaikki tulevat kurssit ja workshopit ja ilmoittaudu mukaan! 

Aikataulut!

 

Peruutusehdot: https://www.somaticstudio.com/peruutusehdot/