Somatic Studio

Usein kysytyt kysymykset

Voit varata yksittäisiä varauksia viikkotunnille netissä sähköisen varausjärjestelmän kautta. Kun tunti vahvistuu peruutusajan umpeuduttua, saat teksti- ja/tai sähköpostiviesti-ilmoituksen, että olet osallistujana tunnilla. Vahvistukset tulevat vain niille tunneille, joille olet ilmoittautunut paikan päälle (ei koske Online tunteja). 
Voit varata paikan myös asiakaspalvelusta vastaanoton aukioloaikana, puh. (09) 565 88250.

Katso tarkemmat varausohjeet tästä!

Jokaisella asiakkaalla tulee olla oma asiakastili. Mikäli sinulla ei ole tiliä, voit luoda uuden tilin sähköpostiosoitteella. Mikäli järjestelmä sanoo että sinulla on jo olemassa oleva tili mutta et muista salasanaa, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi kohdasta “Kirjaudu > Unohtuiko salasana”.  Ongelma tilanteissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun: [email protected]

Katso tarkemmat varausohjeet tästä!

Voit osallistua Online tunnille varaamalla Online tunnin ajanvarausjärjestelmästä. Lähetämme ilmoittautuneille linkin suoraan lähetykseen n. 30 min ennen tunnin alkua. Somatic Studion Online -tuntien lähetys tapahtuu Zoom -ohjelman kautta. Tunnin jälkee lähetämme erillisen linkin tallenteeseen joka on voimassa 7 päivää. Viikkotuntien lähetyksen aikana ei ole mahdollista kommunikoida etänä ohjaajan kanssa.

Somatic Studio vastaanottaa työnantajan tarjoamia liikuntaetuja: 
Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak

Maksun voit suorittaa myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan kortille tai laskulle.

Lisäohjeet: Maksutavat

Somatic Studion palveluvalikoima sisältää erilaisia korttivaihtoehtoja. Tarkistathan, että sinulla on voimassaoleva kortti vastaavalle tunnille, jonne olet ilmoittautunut. Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa korttia, laskutamme käynnin kertamaksulla.

Kalliimman hintaluokan kortilla on mahdollista osallistua edullisemman hintaluokan tunneille. Ilmoitathan asiakaspalveluun, mikäli haluat edullisempien tuntien veloitukset käytettävän kalliimman hintaluokan kortilta. Voit halutessasi osallistua myös edullisemmalla kortilla kalliimman hintaluokan tunneille, asiakspalvelu veloittaa tällöin erotuksen sarjakortin kertahinnasta käynnin yhtyedessä. 

Mikäli epäilet aiheetonta laskua, olethan pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse: [email protected] tai puh. 09 56588250.

Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, otathan yhteyttä lomakkeella. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan. 

Tilaa yksityistunti!

Lisätietoja saat asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com.