Somatic Studio

Tervetuloa aloittamaan harjoittelu Pilates- tai laitepilatestartilla!

Pilatesstartti

Pilatesstartissa syvennytään pilateksen ajatusmaailmaan ja harjoitteisiin: startissa saat valmiudet aloittaa säännöllisen pilatesharjoittelun perustason pilatestunneilla. Pilatesstartti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille ja naisille. Huomaat – ja tunnet – menetelmän positiivisen vaikutuksen kehossasi välittömästi, olitpa sitten vasta-alkaja tai hieman kokeneempi liikkuja. 

Pilatesstartin hinta: 39 €

Tarjous!
Kun ostat sarjakortin, saat startin valoitusketta 0€!
Hyvitämme Startin hinnan sarjakortista oston yhteydessä.

Laitestartti

Tervetuloa aloittamaan pilateslaiteharjoittelu Somatic Studion laitestartissa! Kahden tunnin starttiperehdytyksen jälkeen voit jatkaa laiteharjoittelua perustason laitetunneilla.

Laitepilateksessa mennään pilateksen ytimeen. Pilatesmenetelmän isä Joseph Pilates kehitti lukuisia laitteita, jotka perustuvat erilaisiin jousivastuksiin. Jousien liikkeisiin tuoma vastus takaa sen, että koko keho saa tehokkaan harjoituksen. Laitepilates kehittää voimaa, notkeutta ja motorisia taitoja.

Laitestartin hinta: 49 €

Tarjous!
Kun ostat sarjakortin, saat startin valoitusketta 0€!
Hyvitämme Startin hinnan sarjakortista oston yhteydessä.

Huom. Voit sopia perehdytyksen myös yksityistuntina! 

Yksityistunti on kunkin asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet huomioiva harjoitustunti, jossa edetään asiakaslähtöisesti.
Tunti on myös tehokas tapa tutustua lajiharjoitteluun, oli tavoitteena sitten viikkotunneille siirtyminen tai pitkäkestoisempi henkilökohtainen valmennus. Yksityistunnilla saat samat tiedot ja taidot kuin starttikursseillamme, jolloin siirtyminen viikkotunneille käy vaivatta.
Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan. 

Lisätietoja saat asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com.