Somatic Studio

Seuraava Somatic Pilates -laiteohjaajakoulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2024!

Somatic Pilates -laiteohjaajakoulutus

Syvennä osaamistasi Somatic Pilates laiteohjaajakoulutuksessa. Uusittu koulutuskokonaisuus sisältää Reformer, Cadillac, Wunda chair, Barrels (Ladder barrel, Arc, Spine corrector) osiot. Valmistuttuasi osaat ohjata ryhmälaitetunteja Reformerilla ja Chairilla sekä Circuit pienryhmä- ja yksilötunteja kaikilla laitteilla. Suomenkielisestä koulutuksesta vastaa Hely Järvinen ja kouluttajina toimii maan kokeneimmista kouluttajista koostuva tiimi Jarmo Ahonen, Maija Paulamäki, Hanna Kanerva, Sampo Idstam, Hely Järvinen ja Heikki Lempiäinen.

Koulutusohjelmasta valmistuttuasi sinulla on erinomaiset taidot sekä ymmärrys Pilates-laiteohjauksesta. Saat valmiuden ohjata perus-, keski-, ja jatkotason ryhmiä sekä yksilöohjaustunteja kaikilla laitteilla. Osaat soveltaa harjoituksia asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden käyttäen nykyajan tietoa kehosta ja sen toiminnasta. Ymmärrät miten ja miksi harjoituksia tehdään.

Laiteohjaaja-koulutus koostuu 14 lähiopetuspäivästä ja seuraavista osioista:

 • Harjoittelu asiakkaana laitetunneilla yhteensä 25h. Näistä 10 voidaan hyväksyä ennen opiskelun alkua tehtynä, mikäli tunnit on suoritettu edeltävän 6kk aikana ennen koulutuksen alkua. Somatic studio tarjoaa opiskelijalle 5 maksutonta studion laitetuntia. Loput tunnit opiskelija suorittaa omakustanteisesti joko Somatic studiolla tai valitsemansa pitkän koulutuksen saaneen pilatesohjaajan laitetunneilla.
 • Itsenäistä harjoittelua laitteilla yht. 55h
 • Laitetuntien observointia yht. 35h (myös Pilates Anytime hyväksytään)
 • Kirjallinen lopputyö case study 10 tuntia opetusharjoittelua oman asiakkaan kanssa
 • Näyttökoe kaikilla laitteilla 
 

Lähiopiskelupäivien aikataulu

Aikataulu 2023–2024

 

Hinta

4190 € (sis. alv)

Koulutus maksetaan kuukausittain kahdeksassa 480 € erässä.
Hintaan sisältyy koulutusmateriaali sekä 5-kerran laiteharjoittelu kortti Somatic Studiolle.

Kouluttajat

 • Hely Järvinen (tanssitaiteen MA, pilateskouluttaja, Fully Certified Stott® Pilates Instructor),
 • Hanna Kanerva (fysioterapeutti YAMK, pilateskouluttaja),
 • Jarmo Ahonen (tietokirjailija, fysioterapeutti, pilateskouluttaja),
 • Sampo Idstam (Musiikin MA, pilateskouluttaja, Fully Certified Stott® Pilates Instructor),
 • Heikki Lempiäinen (musiikin opettaja MuM, pilateskouluttaja Somatic Studio matto ja laitteet, jatkokoulutus BASI, musiikkiterapeutti ja tanssi- ja liiketerapeutti).

Koulutuspaikka ja järjestäjä

Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen järjestää Somatic Center Finland Oy. Lähiopiskelupäivät ovat Somatic Studiolla osoitteessa Kasarmikatu 36, Helsinki

Peruutusehdot

Mikäli estyt osallistumasta koulutukseen, tulee osallistuminen perua 14 vuorokauden sisällä varausmaksun saamisesta. Mikäli koulutuksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, tulee tieto peruutuksesta toimittaa välittömästi sähköisesti.

Huomioithan että varausmaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita koulutuspaikan peruuttamista, vaan ilmoitus peruutuksesta tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen asiakas@somaticstudio.com. Mikäli varausmaksun maksettuasi perut osallistumisesi koulutukseen, maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli koulutuksen aloitettuasi joudut keskeyttämään koulutuksen, jo maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta.

Lisätietoja

Lisätietoja saat:

 • Hely Järvinen (laitekoulutusvastaava) hely.jarvinen@somaticstudio.com
 • Kaisa Saariselta puhelimitse 040 5544399  tai sähköpostitse kaisa.saarinen@somaticstudio.com.

© Somatic Center Finland. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


 

Hakeminen laitekoulutukseen: