Somatic Studio

Maksutavat

Liikuntaedut

Somatic Studio vastaanottaa työnantajan tarjoamia liikuntaetuja: 
Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak

Maksun voit suorittaa myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan käyttäjätilille valittuna tuotteena tai saldona, jonka voi hyödyntää tuleviin ostoihin. Mikäli sinulla ei ole käyttäjätiliä, voit luoda sen osoitteessa: 
https://www.varaaheti.fi/somaticstudio/fi/somatic_studio/classes

The employer's exercise benefit

Somatic Studio receives exercise benefits provided by the employer:
Smartum, ePassi, Edenred and Eazybreak

You can also make the payment remotely. After making the payment, please let us know by email which card or invoice you want to pay with the amount you paid. The cash register staff checks that the payment has arrived and adds the paid amount to the card or invoice.

Ohjeet:

 1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen.

Löydät sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta sekä AppGallerysta. Kirjaudu sisään joko Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli olet SmartumPlus-asiakas, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 1. Etsi haluamasi käyttöpaikka (Somatic Studio)
 • Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi haluamasi käyttöpaikka, johon haluat maksaa.
 • Voit halutessasi ottaa käyttöön “Näytä lähimmät ensin” -ominaisuuden. Pyyhkäise “Näytä lähimmät ensin” -painike oikeaan reunaan ja anna sovellukselle pääsy laitteesi sijaintitietoon.
 1. Syötä maksettava summa ja jatka. Jos käytössäsi on useampi kuin yksi saldotili, saat valittua haluamasi saldotilin painamalla ”Valitse käytettävä saldo” -otsikon alla olevaa saldovalikkoa. Valitse avautuvasta näkymästä saldo, jolla haluat maksaa. Tarkista ennen maksun suorittamista, että näytöllä näkyy maksupainikkeen yläpuolella haluamasi saldo.
 2. Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja vilauta maksusta luotu kuitti kassalla.

Mikäli kassa pyytää sinua näyttämään QR-koodin löydät sen e-kuitista, kun painat ”Tarkista”-painiketta.

5. Voit tehdä maksun myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan kortille tai laskulle.

1. Maksu mobiilisovelluksella.

Kun asioit paikan päällä, voit maksaa Epassin sovelluksella ja näytä sen jälkeen kassahenkilölle kuitti puhelimesi näytöltä. Huomaathan, että kuitti on voimassa vain 15 min maksunteosta.

Voit tehdä maksun myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan kortille tai laskulle.

2. Maksu puhelinnumerolla

Kassahenkilö tarkistaa henkilöllisyytesi ja veloittaa maksun puhelinnumerosi perusteella.

MyEdenred-sovelluksella löydät lähelläsi olevat käyttöpaikat helposti ja nopeasti. Näin teet turvallisia mobiilimaksuja Edenred Payllä:

 1. Avaa MyEdenred -sovellus Jos sinulla ei vielä ole MyEdenred Finland -sovellusta, lataa se älylaitteesi sovelluskaupasta. Voit käyttää MyEdenrediä myös osoitteessa myedenred.fi
 2. Aloita maksaminen

Klikkaa etusivun karttabanneria ja valitse kartalta haluamasi käyttöpaikka. Voit myös suodattaa hakutuloksia esimerkiksi edun ja käyttöpaikan tarjoamien palveluiden mukaan

Luo uusi mobiilimaksu ja hae käyttöpaikkaa nimellä

 1. Syötä summa. Vahvista maksu erillisessä ikkunassa. Huomaathan, että maksu vähennetään tililtäsi heti vahvistamisen jälkeen
 2. Aktivoi kuitti pyyhkäisytoiminnolla
 3. Näytä kuitti kassalle. Virtuaalinen aktivoitu kuitti näyttää kaikki maksun tiedot ja helpottaa asiointia kassalla
 4. Voit tehdä maksun myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan kortille tai laskulle.

Eazybreak-etujen käyttämiseksi sinun täytyy aktivoida työnantajasi sinulle avaama digitaalinen Eazybreak-käyttäjätili.

 1. Työnantajasi lisää tietosi Eazybreakiin ja sinulle luodaan henkilökohtainen Eazybreak-käyttäjätili.
 2. Saat Eazybreakilta sähköpostiisi ohjeet ja kirjautumistunnukset.
 3. Lataa ilmainen Eazybreak-sovellus matkapuhelimeesi ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi.

 

 1. Hyväksy käyttöehtomme ja lisää puhelinnumerosi pyydettäessä.
 2. Suosittelemme sinua vaihtamaan salasanasi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.
 3. Sovellus on valmis käytettäväksi. Voit etsiä käyttöpaikkoja ja tehdä maksuja työnantajasi sinulle tarjoamilla Eazybreak-eduilla.
 4. Voit tehdä maksun myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä kortin tai laskun haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää maksetun summan kortille tai laskulle.

Korttimaksut

Somatic Studiolla ja verkossa voit maksaa Visa-, MasterCard- ja Visa Electron-maksukortiella. Maksu onnistuu myös lähimaksulla ja useimpien pankkien sovelluksilla (Google Pay, Apple Pay).

Card payments

At Somatic Studio and online, you can pay with a Visa, MasterCard and Visa Electron payment card. Payment is also possible with contactless payment and most banks’ applications (Google Pay, Apple Pay).

Laskutus

Voi halutessasi tilata tuotteen asiakaspalvelusta myös laskulla. Mikäli haluat tilata tuotteenn laskulla, olethan yhtyedessä asiakaspalveluun.

Voit tilata tuotteen laskulla myös yrityksen nimiin. Tällöin tarvitsemme yrityken Y-tunnuksen sekä laskutustiedot. 

Billing

If you wish, you can also order the product from customer service with an invoice. If you want to order the product with an invoice, please contact customer service.

You can also order the product with an invoice to the name of the company. In this case, we need the company’s Y-ID and invoicing information.

Maksu lahjakortilla

Voit maksaa tilauksen koko summan lahjakortilla, tai käyttää sen osittain. Jos tilauksesi loppusumma on korkeampi kuin lahjakorttisi summa, voit maksaa jäljelle jäävän osuuden millä tahansa muulla maksutavalla.

Mikäli haluat lunastaa lahjakortin, olethan yhteydessä asiakaspalveluun: [email protected]

Payment by gift card

You can pay the entire amount of the order with a gift card, or use it partially. If the total amount of your order is higher than the amount of your gift card, you can pay the remaining amount using any other payment method.

If you want to redeem a gift card, please contact customer service: [email protected]

Käteinen

Somatic Studiolla on mahdollista suorittaa maksu myös käteisellä. Suosimme kuitenkin ensisijaisesti kortti – tai muita sähköisiä maksutapoja. Mikäli kuitenkin haluat suorittaa maksun käteisellä, varaathan maksua varten tasarahan.

Cash

At Somatic Studio, it is also possible to pay in cash. However, we primarily prefer card or other electronic payment methods. However, if you want to make the payment in cash, please reserve an equal amount for the payment.