Somatic Studio

Varausohjeet

Kirjautuminen sähköiseen ajanvarausjärjestelmään

Jokaisella asiakkaalla tulee olla oma asiakastili. Mikäli sinulla ei ole tiliä, voit luoda uuden tilin sähköpostiosoitteella. Mikäli järjestelmä sanoo että sinulla on jo olemassa oleva tili mutta et muista salasanaa, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi kohdasta ”Unohtuiko salasana”.  Ongelma tilanteissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun: asiakas@somaticstudio.com. 

Paikan varaaminen tunnille

Voit varata yksittäisiä varauksia viikkotunnille netissä sähköisen varausjärjestelmän kautta. Kun tunti vahvistuu peruutusajan umpeuduttua, saat teksti- ja/tai sähköpostiviesti-ilmoituksen, että olet osallistujana tunnilla. Vahvistukset tulevat vain niille tunneille, joille olet ilmoittautunut paikan päälle (ei koske Online tunteja). 
Voit varata paikan myös asiakaspalvelusta vastaanoton aukioloaikana, puh. (09) 565 88250.

Vakiovaraukset / Kausivaraukset

Voit halutessasi varata vakiopaikan tunnille, ja näin ollen varmistaa paikkavaruksen mikäli tunti tulee täyteen. Vakiovaraukset voit ilmoittaa asiakaspalveluun: asiakas@somaticstudio.com.

Jonotuspaikka

Tunnin ollessa täynnä, voit varata itsellesi paikan jonoon. Mikäli sinulle vapautuu peruutuspaikka, saat tästä viestin ennen peruutusajan umpeuduttua. Myös jonotuspaikat tulee perua peruutusehtojen mukaisesti mikäli olet estynyt osallistumaan tunnille.

Maksaminen

Voit ostaa ennakkoon kertakäynejä tai sarjakortteja verkkkoaupasta. Oston jälkeen tuotteet ovat nähtävissä tililläsi ja veloitamme käynnit korteilta ilmoittautumisten mukaan.
Mikäli haluat ostaa kortin paikan päältä, voit tehdä varauksen ilman maksua ja ostaa korttituotteen studiolta käynnin yhteydessä. Kortin voit tilata myös sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@somaticstudio.com. Tällöin lisäämme kortin asiakastilillesi ja lähetämme laskun sähköpostiin. Liikuntaedulla voit maksaa ostoja paikan päällä tai etänä sovelluksen kautta. Mikäli teet maksun sovelluksen kautta etänä, ilmoitathan asiakaspalveluun suorituksen jälkeen, minkä tuotteet haluat lunastaa summalla.

Tunnille saapuminen

Tulethan tunnille hyvissä ajoin. Pilatestunti on kokonaisuus, jonka ohjaaja suunnittelee tarkasti alusta loppuun ja tunnin alku rakentaa pohjan koko tunnille. Kun asiakas tulee myöhässä tunnille, hän jää itse vaille tätä tärkeää hetkeä ja häiritsee myös muiden asiakkaiden keskittymistä. Asiakaspalvelun on paikalla ennen tuntien alkua vastaanoton aukioloaikoina. Asiakaspalvelun olessa suljettu, ohjaaja päästää asiakkaat sisään ennen tunnin alkua. Tällöin paikalla olisi hyvä olla viimeistään 5-10 min ennen tunnin alkua. Myöhästymisen sattuessa studio ei hyvitä maksua menetetyistä kerroista.
Huolehdithan, että tulet ajoissa tunnille.  Kiitos