Somatic Studio

Haluatko päästä Suomen ykkösnimien oppiin ja hankkia koulutuksen, joka saattaa muuttaa käsityksesi kehonhallinnasta? 

Miksi valita Somatic Pilates ohjaajakoulutus?

Somatic Pilates -koulutus on huippuunsa hiottu kokonaisuus, joka tarjoaa laaja-alaisen näkemyksen anatomiasta ja liikkeestä, pohjautuen vankasti biomekaniikan lainalaisuuksiin. Pilatesohjaajan työ on tyypillinen elinikäisen oppimisen ammatti, jossa työssäoppiminen jatkuu. Kouluttajillamme on pitkä ja vankka kokemus liikkeen ohjaamisesta ja toiminnallisesta anatomiasta.

Somatic Pilates on laaja kehonhallintakokonaisuus, joka perustuu Joseph Pilateksen luomaan pilatesmenetelmään. Somatic Pilates -koulutuksessa kiinnitetään paljon huomiota ohjaajan kykyyn nähdä kehon toiminnallisuus, ymmärtää siinä ilmenevät mahdolliset ongelmat sekä niiden mukaiseen toimintaan ohjaustilanteessa. Olemme kouluttaneet Somatic Pilates -ohjaajia vuodesta 2008, vuosittain uusia ohjaajia valmistuu nelisenkymmentä. Tapamme kouluttaa on herättää opiskelijoissa uuden löytämisen ja oman ajattelun kautta tapahtuva oivaltamisen riemu. Koulutusohjelmasta valmistuneella Somatic Pilates -ohjaajalla on erinomaiset taidot sekä ymmärrys pilatesmatto-ohjelmasta. Hänellä on valmius ohjata perus-, keski- ja jatkotason ryhmiä sekä yksilöohjaustunteja. Ohjaaja osaa soveltaa pilatesharjoitteita monipuolisesti asiakkaan tilanteen huomioiden.

Tutustu koulutuksiin ja aloita ura Somatic Pilates -ohjaajana!

Koulutukset on suunnattu liikunta-alan ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä kehonhallinnasta kiinnostuneille liikunnallisille henkilöille, joilla on kokemusta kehonhallinnan ja pilateksen perusteista. Koulutukset antaa runsaasti uusia työkaluja liikunta-alan ammattilaisille tai jopa mahdollisuuden hankkia kokonaan uuden ammatin. 

Somatic Pilates -ohjaajakoulutus

Somatic Pilates -laiteohjaajakoulutus

Somatic Pilates -jatkokoulutus

Hakulomake: