Footbic®- ohjaajakoulutus

Tule kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja toimivuuden merkityksestä kehon liikkeeseen!

Koulutus kestää 3 tuntia ja osallistuminen on mahdollista niin paikanpäällä kuin etänä. Koulutus suunnattu liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille: fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, hierojat, liikunnanohjaajat

Seuraavat Footbic-ohjaajakoulutukset:
la 13.11. klo 10.00 – 13.00

Koulutuskalenteri

 

Kouluttaja : menetelmän isä ja kehittäjä Ahto Kärnä

Hinta: 159 € (sis. alv 24 %)

Koulutuksen hintaan sisältyy:

  • Yksilöohjauksen- ja ryhmäliikuntatunnin perusteet
  • Sähköinen koulutusmateriaali
  • Kaksi Footbic Basic -palloa
  • Jalan anatomia
  • Yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi arvo 150 €

Footbic® – Koulutuksen sisältö

Ohjaajakoulutus

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt erilaisiin  Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana.

Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

 

Ilmoittaudu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Kun ilmoittautumisesi on käsitelty, saat sähköpostiisi ilmoittatutumisvahvistuksen. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa katso yläpuolelta peruutusehtomme.

 


 

Katso kaikki tulevat kurssit ja workshopit ja ilmoittaudu mukaan!

Aikataulut!

 

Peruutusehdot: https://www.somaticstudio.com/peruutusehdot/

Facebook
Twitter
Instagram
In english