Somatic Studio

Footbic®- ohjaajakoulutus

Koulutuksen sisältö

Tule kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja toimivuuden merkityksestä kehon liikkeeseen!

Koulutus kestää 5 tuntia ja osallistuminen on mahdollista niin paikanpäällä kuin etänä. Koulutus suunnattu liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille: fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, hierojat, liikunnanohjaajat

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt erilaisiin  Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana.

Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

Seuraava koulutus:

Tulossa!

Kouluttaja: Ahto Kärnä
Hinta: 265,00 EUR

Koulutuksen hintaan sisältyy:

  • Yksilöohjauksen- ja ryhmäliikuntatunnin perusteet
  • Sähköinen koulutusmateriaali
  • Kaksi Footbic Basic -palloa
  • Jalan anatomia
  • Yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi arvo 150 €

Kouluttaudu Functional foot Map -osaajaksi!

Functional Foot Map on osa Footbic – yksilöohjaus ja analyysi -koulutusta. Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana. Koulutuksessa opit myös, mitä eri jalkaterätyypit kertovat jalkaterän toiminnasta.

Koulutuksessa perehdyt Functional Foot Mapin käyttöön ja opit tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksen aikana. Jalkaterän kuvista opit muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askelluksen aikana, ja onko jalka supinoiva / pronatoiva.

Koulutuksessa skannaamme askeleita ja opimme analysoimaan askeleen aikaiset mahdolliset muutokset ja mietimme askeleen korjaamiseen sopivat Footbic-harjoitteet.

Functional Foot Map on Lee Saxbyn kehittämä menetelmä, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Analyysin tekemiseen käytetään tarkoitukseen kehitettyä skanneria, jolla tallennetaan kuva tutkittavan jalkapohjasta askelluksen aikana. Saaduista askelkuvista pystytään muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askeltaessa, ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva.

Seuraava koulutus:

Kouluttaja: Ahto Kärnä

Hinta: 359,00 EUR

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen: