Somatic Studio

Pilates Symposium

Helsingissä syksyllä 2024

Tervetuloa syksyn 2024 Pilates Symposiumiin!

Somatic Studio järjestää perinteisen pilatesohjaajille suunnatun Pilates Symposiumin syksyllä 2024! Tapahtuma sisältää tarjoilut ja kahvit. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös Onlinessa.

Olemme ylpeitä esitellessämme tämän vuoden luennoitsijakaartin, joka koostuu alan huippuammattilaisista ja inspiroivista puhujista. Tule kuulemaan, oppimaan ja inspiroitumaan seuraavilta asiantuntijoilta:  Jarmo Ahonen, Anu Parantainen, Ingrid André, Tiina Arrankoski, Annika Havaste ja Nina Pastel.

Aika ja paikka

La-su 7.-8.9.2024

  • Paikka: Somatic Studio (Kasarmikatu 36, Helsinki)
  • Hinta: 489 € (Online 259€) sis. alv. 24%

Päiväkohtainen aikataulu ilmoitetaan pian! 

Jarmo AHonen

Tarvitaanko Pilatekseen uusia periaatteita?

Luvassa uusia raikkaita näkökulmia sekä ideoita Pilates-harjoitteluun. Tervetuloa mukaan päivittämään tietosi uudelle tasolle ja kuulemaan viimeisimmät menetelmät Pilates harjoittelusta Jarmon inspiroivassa luennossa!

Aikataulu:

27.1. Lauantai:

KLO: 8.30 - 9.00

Tervetuloa symposiumiin + AAMUKAHVI

klo 9.00–12.00

Tulossa!

Kouluttaja:

Info tulossa!

kLO 12.00-12.45

LOUNASTAUKO

Kouluttajat

Tulossa!

Jari-Pekka Keurulainen – fysioterapeutti, valmentaja, Somatic Pilates -opettaja ja -ohjaaja

Jari-Pekka ”Gene” Keurulainen on fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja -opettaja sekä jalkapallovalmentaja. Keurulaisella on pitkä kokemus urheilijoiden ja kuntoilijoiden liikuntavammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Hän on käyttänyt pilateksen periaatteisiin pohjautuvia harjoitteita ansiokkaasti eri lajien urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn lisäämiseksi. Keurulainen on perehtynyt alaraaja-analyyseihin jalkojen toimintahäiriöiden kartoittamisessa sekä kävelyn ja juoksun tarkkailussa

Ilmoittaudu mukaan!