Somatic Studio

Kaikille avoimet kurssit

Tällä sivulla on esiteltynä kaikille avoimet kurssit ja workshopit, joihin ilmoittautuminen on käynnissä.

 

Kotona kuntoon -voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa ONLINE >>

Ped-o-Pull -yksityistunnit>>

Footbic® – Huomio jalkoihin 7.10.2021>>

Garuda 23.–24.10.2021 >>

 

Peruutusehdot>>

 

Ilmoittaudu!

Kursseille voit ilmoittautua varausjärjestelmässämme täällä>>  tai nettilomakkeella täällä>>

Kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Lisätietoja kursseista saat asiakaspalvelustamme sähköpostitse asiakas(at)somaticstudo.com tai puhelimitse (09) 565 88250.

 


Ped-o-Pull yksityistunnit

Ped-o-pull on Joseph Pilateksen kehittämä klassinen laite, joka haastaa kehonhallintaa ja ydintuen käyttöä seisoma-asennossa. Nerokkaan yksinkertainen Ped-o-pull on erityisen hyvä ryhdin ja tasapainoisen seisoma-asennon kehittämiseen, lapatuen vahvistamiseen ja hartiarenkaan tasapainottamiseen, hengitystekniikan kehittämiseen sekä ydintuen ja jalkojen vahvistamiseen. Ped-o-pull -laitteella voidaan tehdä monipuolisia liikesarjoja aina perustason liikkeistä jatkotason Pilates-liikkeisiin asti. Ped-o-pull -laitteen jouset luovat tehokkaan, virtaavan ja kehoa tasapainottavan vastuksen liikkeille. Ped-o-pull -yksityistunteja Somatic Studiolla tarjoaa laitteen käyttöön erikoistunut ohjaaja Tommi Hyytinen.

Hinta: 75€/h

Ohjaaja: Tommi Hyytinen

Varaukset asiakaspalvelun kautta sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai soittamalla 09-56588250 niin etsimme sinulle ja ohjaajalle sopivan ajan.

 


Kotona kuntoon -voimaa, liikkuvuutta ja tasapaino

Kotona kuntoon kurssi koostuu kolmesta noin 30 minuutin mittaisesta harjoitusohjelma videosta. Ilmoittautumalla ja maksamalla kurssin saat itsellesi videoihin linkit ja pääset katsomaan videoita oman kotisi rauhassa. Nämä harjoitusohjelmat on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka ovat kotikaranteenissa COVID-19viruksen vuoksi. Ohjelmaa voi toki tehdä muutkin.

Kun luontainen liikkuminen vähenee, keho ja mieli reagoivat passiiviseen suntaan. Ainoa tapa ehkäistä ikääntymisen aiheuttamia haittoja on pitää huolta riittävästä liikunnasta, hyvästä ravinnosta ja riittävästä unesta. Sosiaaliset kontaktit ovat myös tärkeitä, nyt kuitenkin puhelimen ja netin välityksellä.

Nämä kolme harjoitusohjelmaa on suunniteltu innostamaan kotona tapahtuvaa voima, liikkuvuus ja tasapaino harjoittelua kehonhallinnan keinoin. Harjoittelun iloa!

Ohjaajat:

  • Jari-Pekka Keurulainen , Somatic Pilates -ohjaajakouluttaja, fysioterapeutti, jalkapallovalmentaja, Suomen jalkapallomaanjoukkueen fysioterapeutti
  • Jarmo Ahonen, Somatic Pilates -ohjaajakouluttaja, fysioterapeutti, tietokirjailija, valmentaja

Hinta: 49€

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme asiakaspalvelun aukioloaikoina sähköpostilla linkin ONLINE kurssille. Kurssin voit maksaa joko suoraan varauksen yhteydessä tai lähettämällämme laskulla. Laskun lähetämme kaikkiin maksamattomiin varauksiin.

Ilmoittaudu

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Footbic® – Huomio jalkoihin

Footbic®-harjoittelua jalkojen hyvinvoinnin ja tasapainon kehittämiseen 

Ovatko jalkasi terveet ja hyvinvoivat? Haluaisitko ymmärtää lisää jalkaterän biomekaniikasta? Tässä workshopissa kuulet perusteet jalkaterän toiminnasta ja opettelet jalkojen hyvinvointia edistäviä harjoitteita Footbic® -palloilla. Palloharjoittelu on yhtäaikaa hauskaa ja tehokasta. Harjoittelulla saat jalkaterään liikkuvuutta, vahvuutta, hallintaa ja samalla tasapainosi kehittyy.

Kurssihintaan sisältyy kirjalliset kotiohjeet sekä Footbic®-pallot, joten voit jatkaa harjoittelua kotona.

Seuraavat Footbic® – huomio jalkoihin! workshopit

  • to 7.10.2021 klo 17.30-19.00

Ohjaaja: Nina Pastel

Hinta: 69 €

Ilmoittaudu

  • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
  • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
  • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Garuda

GARUDA WORKSHOPIT la & su : 23.-24.10.2021 Somatic Studiolla

Garuda on kokonaisvaltainen, orgaaninen sekä dynaaminen menetelmä, joka yhdistää joogan, pilateksen ja tanssin. Liikkeet ovat “pitkäjänteisiä” ja kolmiulotteisia, tavoitteena on luoda vahvempi, joustavampi sekä toimivampi keho. Garuda menetelmän on luonut tanssija ja koreografi James D´silva joka on toiminut muun muassa Madonnan, Gwyneth Patrolin sekä Trudie Stylerin henkilökohtaisena ohjaajana.
Ohjaaja: Charlotta Jaakkola, kasvatustieteen maisteri, Fisaf Personal Trainer (EA, EQF4), STOTT-Pilates mat instructor, Fully certificated Garuda Pilates Comprehensive Teacher, Garuda opettaja (Mat Foundation, Seated &; Standing, Barre Manual, Chakra, Dhara, Graha, Tara ja Garuda on reformer), jota hän on opiskellut Lontoossa pääasiassa James D´Silvan johdolla.

 

LAUANTAI

Garuda Barre
klo 11.00–12.30
Hinta: 39 €
Workshopissa käytetään tanssista tuttuja elementtejä, balettitankoa käytetään aktiivisella tavalla, jossa rytmillisyys ja ajoitus ovat tärkeitä elementtejä. Tasapainoa ja voimaa kehittäviä liikkeitä ja liikesarjoja muodostetaan Garudan periaatteita kunnioittaen.

Garuda Brick & Foamroller
klo 12.45.–14.15
Hinta: 39 €
Foamroller auttaa sinua avaamaan, pidentämään ja vahvistamaan kehoasi (aivan syvimpiin pieniin lihaksiin asti) ja kehittää samanaikaisesti myös tasapainoa sekä keskittymiskykyä.
Joogatiilet (Graha ), osa myös Garuda menetelmää, harjoituksissa pyritään stabiloimaan lantiota ja voimistamaan koko kehoa käyttämällä kolmiulotteisia liikkeitä ja liikesarjoja. Tasapainon kehittäminen on myös osa Graha ohjelmistoa.

Molemmat lauantain workshopit Garuda Barre + Garuda Foamroller/Brick= 69 €

 

SUNNUNTAI

Garuda reformerilla /Garuda on reformer
klo 11.00.–12.30.
Hinta: 69 €
Kunnioittaen Pilateksen periaatteita, Garudan menetelmän perustaja James D´Silva on kehittänyt liikkeitä reformerille, jotka ovat sekä orgaanisia, että innovatiivisia. Liikkeet kehittävät kehon voimaa, kestävyyttä, joustavuutta sekä koordinaatiota. Tämä workshop soveltuu laitepilateksen harrastajille ja ohjaajille.

Garuda Dhara/ seated Garudaa apuna tuoli/ jakkara
klo 12.45–14.15
Hinta: 39 €
Garuda Dhara/ garudaa tuolin avulla. Tässä voit todella tuntea oman kehosi juuret ja liikeradan tehdessäsi töitä päästä varpaisiin. Tutustu istuen tehtäviin harjoituksiin Garudan näkökulmasta.

 

Molemmat sunnuntain workshopit
Garuda Reformer + Garuda Seated 119 €
Garuda- viikonloppu la & su, kaikki neljä kurssia= 169 €

Tervetuloa kokeilemaan uutta Joogan, pilateksen ja tanssin yhdistävää lajia Suomessa!

 

Ilmoittaudu

  • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
  • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
  • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Ilmoittaudu

Ilmoittaudu kurssille/workshopiin joko varausjärjestelmässämme täällä>> (hae kurssin ajankohta ja klikkaa Ilmoittaudu) tai täyttämällä nettilomake täällä>>. Kun ilmoittautumisesi on käsitelty, saat sähköpostiisi ilmoittatutumisvahvistuksen. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa peruutukset ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen asiakas(at)somaticstudio.com.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen  kurssille/workshopiin voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen tilaisuuden alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 %  kurssihinnasta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme maksun kokonaisuudessaan. Huomioithan että peruutus on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen asiakas(at)somaticstudio.com.

Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tilaisuuteen sairauden takia, palautetaan maksu asiakkaalle ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mikäli tilaisuus peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, maksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Somatic Studio varaa oikeuden sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Mikäli ohjelmaan tulee tilaisuuden järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta tilaisuuteen, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Maksun maksaminen on ehdoton edellytys osallistua tilaisuuteen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.