Kaikille avoimet kurssit

Tällä sivulla on esiteltynä kaikille avoimet kurssit ja workshopit, joihin ilmoittautuminen on käynnissä.

 

Kotona kuntoon -voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa ONLINE >>

Ped-o-Pull -yksityistunnit>>

Barre tutuksi workshop 13.8.2020>>

Spiraalistabilaatio wokrshop 16.8.2020>>

Garuda workshop 5.9.2020>>

Garuda reformerilla 6.9.2020>>

Jousiseinä workshop 1.  12.9.2020>>

Jousiseinä workshop 2.  26.9.2020>>

Elizabeth Larkam 2.-4.10.2020>>

Kehonhallintamenetelmät ratsastajan harjoittelussa 17.10.2020>>

Standing Pilates workshop 1.  31.10.2020>>

Standing Pilates workshop 2.  14.11.2020>>

Spiraalistabilaatio wokrshop 1.11.2020>>

Peruutusehdot>>

 

Ilmoittaudu!

Kursseille voit ilmoittautua varausjärjestelmässämme täällä>>  tai nettilomakkeella täällä>>

Kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi, lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostitse. Lisätietoja kursseista saat asiakaspalvelustamme sähköpostitse asiakas(at)somaticstudo.com tai puhelimitse (09) 565 88250.

 


Ped-o-Pull yksityistunnit

Ped-o-pull on Joseph Pilateksen kehittämä klassinen laite, joka haastaa kehonhallintaa ja ydintuen käyttöä seisoma-asennossa. Nerokkaan yksinkertainen Ped-o-pull on erityisen hyvä ryhdin ja tasapainoisen seisoma-asennon kehittämiseen, lapatuen vahvistamiseen ja hartiarenkaan tasapainottamiseen, hengitystekniikan kehittämiseen sekä ydintuen ja jalkojen vahvistamiseen. Ped-o-pull -laitteella voidaan tehdä monipuolisia liikesarjoja aina perustason liikkeistä jatkotason Pilates-liikkeisiin asti. Ped-o-pull -laitteen jouset luovat tehokkaan, virtaavan ja kehoa tasapainottavan vastuksen liikkeille. Ped-o-pull -yksityistunteja Somatic Studiolla tarjoaa laitteen käyttöön erikoistunut ohjaaja Tommi Hyytinen.

Hinta: 75€/h

Ohjaaja: Tommi Hyytinen

Varaukset asiakaspalvelun kautta sähköpostitse osoitteeseen asiakas@somaticstudio.com tai soittamalla 09-56588250 niin etsimme sinulle ja ohjaajalle sopivan ajan.

 


Kotona kuntoon -voimaa, liikkuvuutta ja tasapaino

Kotona kuntoon kurssi koostuu kolmesta noin 30 minuutin mittaisesta harjoitusohjelma videosta. Ilmoittautumalla ja maksamalla kurssin saat itsellesi videoihin linkit ja pääset katsomaan videoita oman kotisi rauhassa. Nämä harjoitusohjelmat on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka ovat kotikaranteenissa COVID-19viruksen vuoksi. Ohjelmaa voi toki tehdä muutkin.

Kun luontainen liikkuminen vähenee, keho ja mieli reagoivat passiiviseen suntaan. Ainoa tapa ehkäistä ikääntymisen aiheuttamia haittoja on pitää huolta riittävästä liikunnasta, hyvästä ravinnosta ja riittävästä unesta. Sosiaaliset kontaktit ovat myös tärkeitä, nyt kuitenkin puhelimen ja netin välityksellä.

Nämä kolme harjoitusohjelmaa on suunniteltu innostamaan kotona tapahtuvaa voima, liikkuvuus ja tasapaino harjoittelua kehonhallinnan keinoin. Harjoittelun iloa!

Ohjaajat:

 • Jari-Pekka Keurulainen , Somatic Pilates -ohjaajakouluttaja, fysioterapeutti, jalkapallovalmentaja, Suomen jalkapallomaanjoukkueen fysioterapeutti
 • Jarmo Ahonen, Somatic Pilates -ohjaajakouluttaja, fysioterapeutti, tietokirjailija, valmentaja

Hinta: 49€

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme asiakaspalvelun aukioloaikoina sähköpostilla linkin ONLINE kurssille. Kurssin voit maksaa joko suoraan varauksen yhteydessä tai lähettämällämme laskulla. Laskun lähetämme kaikkiin maksamattomiin varauksiin.

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
 • sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakas@somaticstudio.com

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

 


Barre tutuksi workshop

Tule tutustumaan Barreen! Puolentoistatunnin aikana  Petra Niemi johdattaa sinut lajin saloihin.

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä.
Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Aika: to 13.8.2020 klo 17.35-19.05

Ohjaaja: Petra Niemi

Hinta: 39€

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
 • sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakas@somaticstudio.com

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Spiraalistabilaatio workshop

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista sekä ryhtiä. Harjoittelussa käytetään menetelmää varten kehitettyjä vastuskuminauhoja, joiden avulla syvien lihasten löytyminen ja vahvistaminen helpottuu.

Päätavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissakin.

SPS-harjoitteluun kuuluu:

 • Lihasketjujen vahvistaminen
 • Kireiden vertikaalilihasketjujen rentoutus ja venytys
 • Selkärangan mobilisointi lempeän kierron ja traktion kautta
 • SPS-harjoittelu sopii erinomaisesti tukemaan harjoittelua niin urheilijoille kuin kuntoilijoille. Erityisen tehokas se on esimerkiksi selkäkipujen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.
 • Workshop on avoin kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille. SPS-harjoittelua voi jatkaa Somatic Studion kevätkauden viikkotunneilla – tervetuloa!

 

Aika:

 • 16.8.2020 klo 12.00-14.00
 • 1.11.2020 klo 12.00-14.00

Ohjaaja: Rita Bergman

Hinta: 69 € (sis. vastuskuminauhan 38 € ja kotiharjoitteluohjeet)

 

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme TÄÄLLÄ>>
 • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

 

 

 


Garuda

Ohjaaja: Charlotta Jaakkola

Kasvatustieteen maisteri, Fisaf Personal Trainer (EAU), STOTT-Pilates mat instructor, valmistuva Garuda Pilates Comprehensive Teacher (maaliskuu 2020) sekä Garuda opettaja (Mat Foundation, Seated & Standing, Barre Manual, Chakra, Dhara, Graha) jota hän on opiskellut Lontoossa pääasiassa James D´Silvan johdolla.

Garuda workshop

Tervetuloa tutustumaan Garuda menetelmään 3 h workshoppiin! Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan ensi kertaa Garuda menetelmään.

Garuda on kokonaisvaltainen, orgaaninen sekä dynaaminen menetelmä joka yhdistää joogan, pilateksen sekä tanssin. Liikkeet ovat usein pitkäjänteiset ja kolmiulotteiset joiden tavoitteena on luoda vahvempi, joustavampi sekä toimivampi keho.

Garuda menetelmän on luonut tanssija ja koreografi James D´silva joka on toiminut muun muassa Madonnan, Gwyneth Patrolin sekä Trudie Stylerin henkilökohtaisena ohjaajana. Hänellä on oma Studio Lontoossa mutta matkustaa ympäri maailmaa opettamassa metodiaan.

Aika: 5.9.2020 klo 11.00-14.00

Hinta: 109 €

Garuda reformerilla / Garuda on reformer

Kunnioittaen Pilateksen periaatteita Garudan menetelmän perustaja James D´Silva on kehittänyt liikkeitä reformerille, jotka ovat sekä orgaanisia, että innovatiivisia. Liikkeet voidaan yhdistää moneen erilaisiin liikesarjoihin jotka kehittävät kehon voimaa, kestävyyttä, joustavuutta, sekä koordinaatiota. Garuda on kehittänyt uudenlaisen ilmaisumuodon kehonhallintaan, joka soveltuu  reformerille erinomaisesti.

Maksimi osallistujamäärä reformer-osuuteen on seitsemän, kurssi soveltuu laitepilateksen harrastajille ja ohjaajille.  Tervetuloa saamaan uuta näkökulmaa reformer-harjoitteluun ja tutustumaan Garudaan.

Aika: 6.9.2020 klo 11.00-13.00

Hinta: 109 €

 

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
 • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Jousiseinä – workshop

Jousiseinä (Springboard) on Ellie Hermanin kehittämä Pilates-laite, jossa käytetään Cadillac-laitteesta tuttuja käsi- ja jalkajousia sekä rullaustankoa (roll-down bar). Jousiseinäliikkeet ovat sovellettuja sekä Pilates-laiteliikkeistä että -mattoliikkeistä. Tämän lisäksi jousiseinälle on kehitetty paljon omia liikkeitä.

Jousiseinällä harjoittelu on monipuolista; liikkeet vaikuttavat koko kehoon vahvistaen tasapuolisesti sekä syviä että pinnallisia lihaksia. Liikkeestä riippuen jouset joko lisäävät liikkeen vastusta tai helpottavat liikettä.

Jousiseinä 1 , 12.9.2020

Pehmeä ja virtaava jousiseinätunti, joka antaa monipuolisen treenin koko keholle. Workshopissa tehdään perus- ja keskitason Pilates-liikkeitä jousiseinällä.

Jousiseinä 2 , 26.9.2020

Tehokas ja haastava jousiseinätunti, joka antaa monipuolisen treenin koko keholle. Workshopissa tehdään keski- ja jatkotason Pilates-liikkeitä jousiseinällä.

Aika:

 • La 12.9 klo 12.00-13.30 Spring board 1/ Jousiseinä 1
 • La 26.9 klo 12.00-13.30 Spring board 2 / Jousiseinä 2

Ohjaaja: Tommi Hyytinen

Hinta: 39 € 1 workshop 1,5 h , 70 €  molemmat workshopit 3 h

 

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme TÄÄLLÄ>>
 • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 


Elizabeth Larkam Somatic Studiolla!

Elizabeth Larkam on kansainvälisesti tunnettu kultasertifioitu Pilates metodin opettaja. Hän on aloittanut Pilates tekniikan opiskelun vuonna 1985. Elizabethin on saanut oppinsa ensimmäisen sukupolven pilates-opettajilta mm. Ron Fletcher, Eve Gentry, Carola Trier, Romana Kryzanowska, Bruce King and Alan Herdman. Iloksemme saamme Elizabeth Larkamin opettamaan Somatic Studiolle toukokuussa. Lisätietoa Elizabethistä löydät mm. >>täältä

Elizabeth Larkam is internationally recognized A Gold Certified Pilates Method Alliance teacher. Elizabeth began her study of Pilates techniques in 1985. Elizabeth was educated by the first generation Pilates teachers Ron Fletcher, Eve Gentry, Carola Trier, Romana Kryzanowska, Bruce King and Alan Herdman. Elizabeth worked as a Pilates and Dancemedicine Specialist with the San Francisco Ballet and Cirque de Soleil, as a lecturer at the University of San Francisco in exercise and sports science, a mind-body spokesperson for the American Council on Exercise, and a Reebok Master Trainer. >>Read more…

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>täältä / Read more and sing in from >>here

 


Kehonhallintamenetelmät ratsastajan harjoittelussa

Tule oppimaan eri kehonhallintamenetelmiä ja kuinka hyödynnät niitä ratsastuksessasi!

Pilateksessa harjoitellaan keskivartalon tietoista, hienovaraista käyttöä. Mitä paremmin osaamme hyödyntää kehon keskustaa, sen helpompi meidän on rentouttaa käsiä ja jalkoja, mikä on erittäin tärkeää ratsastuksessa.

Workshopissa tutustutaan myös spiraalistabilaatiomenetelmään. Spiraalistabilaatioharjoittelu auttaa meitä nostamaan kehon hyvään ryhtiin, jolloin liikkeestä tulee kevyttä ja sulavaa. Ratsastajille menetelmä antaa lisäymmärrystä kehon kannatuksesta ja suoruudesta ratsastaessa.

Workshop on avoin kaikille ratsastuksen harrastajille lajista ja tasosta riippumatta.

Aika: la 17.10.2020 11.30-14.00

Hinta: 69 €

Ohjaaja: Annika Schulman, ratsastuksen ammattivalmentaja, Centered Riding -ohjaaja, pilates- ja SPS-ohjaaja

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme  TÄÄLLÄ>>
 • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 


Standing Pilates – workshop

Tuntuuko työasentosi seisten tai istuen haastavalta tai uuvuttavalta? Aiheuttavatko staattiset työasennot ja toistuvat liikkeet kireyksiä ja kipuja kehossasi? Vai haluaisitko viedä Pilates-harjoittelusi uudelle tasolle, soveltaa matolla ja laitteilla oppimiasi liikkeitä ja mielikuvia pystyasentoon?

Standing Pilates – workshop 1, 31.10.2020

Standing Pilates 1 Workshopissa opetellaan rakentamaan tasapainoinen, rento ja tuettu seisoma- ja istuma-asento. Kurssilla tehdään monipuolisesti harjoitteita seisten ja tuolilla istuen. Workshopissa tehdään myös klassisen repertuaarin Pilates-liikkeitä sovellettuna seisoma-asentoon.

Standing Pilates – workshop 2, 14.11.2020

Standing Pilates 2 Workshopissa tehdään monipuolisia ja haastavia liikkeitä koko keholle rakentaen 1. workshopissa opittuihin perusteisiin. 2. workshopissa tehdään kokonaisuudessaan Pilates-menetelmän klassinen repertuaari sovellettuna seisoma-asentoon.

Aika:

 • La 31.10 klo 12.00-13.30, Standing Pilates 1
 • La 14.11 klo 12.00-13.30, Standing Pilates 2

Ohjaaja: Tommi Hyytinen

Hinta: 39 € 1 workshop 1,5 h , 70 €  molemmat workshopit 3 h

Ilmoittaudu

 • täyttämällä ilmoittautumislomake TÄÄLLÄ>>
 • varausjärjestelmässämme TÄÄLLÄ>>
 • puhelimitse asiakaspalveluumme (09) 565 88250

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Ilmoittaudu

Ilmoittaudu kurssille/workshopiin joko varausjärjestelmässämme täällä>> (hae kurssin ajankohta ja klikkaa Ilmoittaudu) tai täyttämällä nettilomake täällä>>. Kun ilmoittautumisesi on käsitelty, saat sähköpostiisi ilmoittatutumisvahvistuksen. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa peruutukset ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen asiakas(at)somaticstudio.com.

 


 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen  kurssille/workshopiin voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen tilaisuuden alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 %  kurssihinnasta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme maksun kokonaisuudessaan. Huomioithan että peruutus on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen asiakas(at)somaticstudio.com.

Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumaan tilaisuuteen sairauden takia, palautetaan maksu asiakkaalle ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mikäli tilaisuus peruutetaan järjestäjästä johtuvasta syystä, maksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Somatic Studio varaa oikeuden sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Mikäli ohjelmaan tulee tilaisuuden järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta tilaisuuteen, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaan.

Maksun maksaminen on ehdoton edellytys osallistua tilaisuuteen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Facebook
Twitter
Instagram
In english