Somatic Studio

Schauman-Ek Susanna ”Minna”

fysioterapeutti
Somatic Pilates -ohjaaja
Power Pilates -ohjaaja
laitepilatesohjaaja
SPS-ohjaaja

Susanna ”Minna” Schauman-Ek on toiminut pilatesohjaajana Somatic Studiolla ja fysioterapeuttina Art Fysiolla vuodesta 2003. Kiinnostus pilatekseen heräsi vuonna 2001, kun menetelmä oli rantautunut Suomeen. Hän osallistui Jarmo Ahosen viikoittaiselle tunnille ja huomasi, että pilatesmenetelmä paransi omat selkävaivat. Minna jätti taakseen ekonomin työnsä ja teki uravaihdoksen, jota ei ole koskaan katunut.

Peruskoulutuksen jälkeen Minna on suorittanut Power Pilates, laiteohjaaja, Somatic Fysio sekä Golf- ja Tennis Somatics -koulutukset, sekä lukuisia fysioterapiakoulutuksia vuosien varrella.

Minna ohjaa selkä- ja kuntoutusryhmiä klassisten pilatestuntien lisäksi ja kuntouttaa fysioterapia-asiakkaitaan pilateslaitteilla. Erikoisosaamisena hän pitää pilatestunteja mm. amputoiduille asiakkaille. Kiitos monipuolisen liikuntaharrastustensa (mm. golf, tennis, laskettelu ja purjehdus), hän muokkaa tuntiensa sisällön tarpeen mukaan lajinomaiseksi. Minna tekee työtä myös huippu-urheilijoiden kanssa ja on ohjannut Somatic Studiolla vuodesta 2009 lähtien viikoittaisen pilatestunnin Suomen purjehdusmaajoukkueelle.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas