Somatic Studio

Kajovaara Säde

Tanssitaiteen maisteri
Pilates-, laitepilates- ja barre-ohjaaja
Barre-ohjaajakouluttaja

Säde opettaa pilatesta ja barrea suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Säde on pohjakoulutukseltaan tanssinopettaja AMK ja Teatterikorkeakoulusta valmistunut tanssitaiteen maisteri. Hän on suorittanut laajan kansainvälisen pilates-ohjaajakoulutuksen (Pilates Professionals International 2005–2007) ja toiminut pilateksen ja tanssin parissa päätoimisesti yli 15 vuoden ajan.

Säde käy jatkuvasti alan koulutuksissa ja workshopeissa Suomessa sekä ulkomailla hakemassa eri näkökulmia ja inspiraatiota työhönsä. Hyvinä opettajina ovat toimineet myös hänen kaksi lastaan, joiden myötä pilates on saanut aivan uuden merkityksen äitien hyvinvoinnin ja arjessa jaksamisen apuna.

Säteen uusin intohimo on barre, jossa tanssin ja pilateksen keskeiset kehonhallinnan opit yhdistyvät tehokkaaksi ja hauskaksi treeniksi. Säde haluaa tuoda lajin syvän ymmärryksen ja osaamisen Suomeen, jota varten hän on perustanut 2019 Barre Academyn kouluttamaan liikunnan ja tanssin ammattilaisista osaavia barre-ohjaajia.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas