Somatic Studio

Paulamäki Maija

Somatic Pilates-, Power Pilates- ja pilateslaiteohjaaja
Body Art and Science International -ohjaaja
Balanced Body Faculty -kouluttaja
Pilates Method Alliance -jäsen

Maija tunnetaan niin Suomessa kuin ulkomailla vaativana ja kovaäänisenä ohjaajana. Maijan oman ohjauksen ja treenin kulmakivenä toimivat aina pilatesmenetelmän kuusi pääperiaatetta ja ideologia siitä, että pilatesmetodi on syntynyt fyysisenä kehonhallintametodina, jossa parhaimmillaan mieli ja keho ovat yhtä.

”It´s your Mind that shapes the Body.” – J.Pilates

Ensimmäisen kosketuksen pilateslaiteharjoitteluun Maija sai vuonna 2000 kun hän kuntoutti itseään lumilautailutapaturman jälkeen Jarmo Ahosen avulla. Vuonna 2004 hän valmistui pilatesohjaajaksi Method Putkisto Pilates Instituutista, jonka jälkeen hän kävi MP Power Pilates -koulutuksen sekä MPlaiteohjaajakoulutusen Jarmo Ahosen ohjastamana. Vuodesta 2004 alkaen hän on toiminut täysipäiväisenä pilatesohjaajana. Maija jatkoi opintojaan San Franciscossa Larry Hallin alla vuonna 2008, josta hän valmistui Body Art and Science International (BASI) -ohjaajaksi. Ulkomailla opiskellessaan Maija on tutustunutpilatesohjaajien maailmanlajuiseen kattojärjestöön Pilates Method Allianceen, jossa hän on toiminut aktiivisesti vuodesta 2010 lähtien. Vuonna 2011 Maija valmistui Balanced Body:n kansainväliseksi kouluttajaksi. Viimeisimmät, mutta eivät viimeiset, pilatesopinnot Maija suoritti syksyllä 2012 Rael Isacowitzin alla Etelä-Kaliforniassa, BASI-Headquerterissa Costa Mesassa.

Tällä hetkellä Maija työskentelee ja treenaa Somatic Studiolla sekä matkustelee maailmalla oppejaan syventämässä ja omaa pilatestekniikkaansa hiomassa. ”It´s all about the Passion: Peace, Love and Pilates”, sanoo Maija, ja jatkaa: ”Thousands of candles can be lit from a single flame. Share your fire!”.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas