Somatic Studio

Marttinen Riina

Somatic Pilates -ohjaaja
Somatic Stretching -ohjaaja
laitepilatesohjaaja

Riina Marttisen intohimo pilatekseen syntyi nuoruusvuosien intensiivisen tanssiharrastuksen sekä liikunnallisen elämäntavan myötä. Aiempi kova harjoittelu auttoi ymmärtämään oman kehon rajallisuuden ja synnytti halun ymmärtää liikkeen anatomiaa sekä kehon ja mielen yhteispeliä syvällisemmin. Pilates osoittautui nerokkaaksi harjoittelumuodoksi, ja vuonna 2012 Riina valmistui Somatic Pilates- ja Somatic Stretching -ohjaajaksi Somatic Center Finlandin koulutusohjelmista.

Riinan tausta on yrityspuolen hallinnossa, siten työelämän keholle ja mielelle aiheuttamat haasteet ovat myös tuttuja. Edellisessä työssään konsulttiyrityksen koordinaattorina Riina ohjasi työntekijöille pilatespausseja ja -workshopeja tavoitteena saada istumatyöntekijät liikkeelle ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Mattopilates- ja venyttelytunteja Riina on ohjannut vuodesta 2012 lähtien.

Riina on kannustava ja tarkka pilatesohjaaja, joka pyrkii auttamaan jokaista rauhoittumaan ja kuuntelemaan omaa kehoaan entistä paremmin sekä löytämään uusia oivalluksia oman kehon toiminnasta ja hallinnasta liikkeen kautta.

 

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas