asiakas@somaticstudio.com
(09) 565 88250
ma-pe 7.45-18.30, la 9.30-13.30
asiakas@somaticstudio.com
(09) 565 88250
ma-pe 7.45-18.30, la 9.30-13.30

Tervetuloa Somatic Studiolle!

Hienoa, että olet löytänyt pilateksen maailmaan! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Somatic Studiolle. Tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan tuntivalikoiman aloittelijasta konkariin. Ohjaajamme ovat pitkälle koulutettuja alansa huippuosaajia ja erittäin motivoituneita auttamaan sinua voimaan paremmin. Studiollamme on lämmin ja välitön tunnelma, joka kutsuu sinua kohti hyvää oloa.

Olemme koonneet tähän tietoa, joka helpottaa harjoittelusi aloittamista. Voit aina soittaa meille, mikäli jokin asia askarruttaa mieltäsi.

Kuinka pääset alkuun harjoittelussa

Mikäli pilates on sinulle uusi laji, suosittelemme alkajaisiksi osallistumaan pilatesstarttiin. Tämä kahden ja puolen tunnin informatiivinen workshop perehdyttää sinut pilateksen perusasioihin sekä antaa mielenkiintoisen katsauksen pilateksen historiaan. Järjestämme startteja kerran kuussa, aikataulun löydät täältä: https://somaticstudio.com/koulutukset-kurssit/starttikurssit/. Startin jälkeen olet valmis siirtymään perustason tunneille harjoittelemaan. Voit myös perehtyä pilatesharjoitteluun yksityistunnilla. Tiedustele yksityistunteja asiakaspalvelustamme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostilla asiakas(at)somaticstudio.com.

Kuinka varaat tunnin

Varaa paikka tunnille etukäteen. Tunneillamme on minimi- ja maksimiosallistujamäärät; ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi tunnilla. Voit ilmoittautua tunneille joko varausjärjestelmämme kautta täällä: https://www.slsystems.fi/somaticstudio/ tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09-565 88250 tai sähköpostilla asiakas(at)somaticstudio.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi huomioithan asiakaspalvelun aukioloajat. Viikkotuntiemme aikataulun löydät täältä:

Kuinka valmistautua tunnille

Studiolta löytyvät matot sekä kaikki välineet joita harjoittelussa tarvitset. Pukuhuoneet, suihkut sekä lukolliset kaapit tekevät tunnille saapumisen helpoksi. Riittää kun saavut paikalle, mukanasi treenivaatteet joissa itse viihdyt. Tunneilla voi käyttää sukkia tai olla avojaloin; kenkiä ei tarvita.

Kuinka maksat tunnin

Voit ostaa harjoituskortteja joko asiakaspalvelustamme tai nettikaupastamme: https://www.somaticstudio.com/kauppa/ Huolehdithan ystävällisesti, että sinulla on voimassaoleva harjoituskortti mikäli saavut tunnille asiakaspalvelumme aukiolon ulkopuolella. Maksuvälineenä käy käteisen ja pankki / luottokorttien lisäksi suurin osa erilaisista liikuntaseteleistä (esim. Smartum, Edenred, Sporttipassi, Eazybreak).

Lisätietoa tunneista sekä yksityiskohtaisempia käytännön asioita löydät täältä: https://somaticstudio.com/laji-ja-tuntiesittelyt/

Tavataan Studiolla!

Facebook
Twitter
Instagram
In english