Somatic Studio

 

Tervetuloa Somatic Studiolle!

Hienoa, että olet löytänyt pilateksen maailmaan! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Somatic Studiolle. Tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan tuntivalikoiman aloittelijasta konkariin. Ohjaajamme ovat pitkälle koulutettuja alansa huippuosaajia ja erittäin motivoituneita auttamaan sinua voimaan paremmin. Studiollamme on lämmin ja välitön tunnelma, joka kutsuu sinua kohti hyvää oloa.

Olemme koonneet tähän tietoa, joka helpottaa harjoittelusi aloittamista. Voit aina soittaa meille, mikäli jokin asia askarruttaa mieltäsi.

 

Kuinka pääset alkuun harjoittelussa

Somatic Studio tarjoaa laajan viikkotunti tarjonnan. Yleisemmät tunnit ovat mattopiltes sekä laitepilates. Pilateksen aloittamiseen löytyy monia tapoja joista voit lukea tämän kappalleen alta. Studiolla on myös muita lajeja esim. Barre sekä spiraalistabilaatio. Näille tunneille olet aina tervetullut kokeilemaan suoraan.

Mattopilates

  1. Pilatesstartissa! Pilatesstartissa syvennytään pilateksen ajatusmaailmaan ja harjoitteisiin: startissa saat valmiudet aloittaa säännöllisen pilatesharjoittelun perustason pilatestunneilla. Pilatesstartti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille ja naisille. Huomaat – ja tunnet – menetelmän positiivisen vaikutuksen kehossasi välittömästi, olitpa sitten vasta-alkaja tai hieman kokeneempi liikkuja. Katso pilatesstarttien päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan tästä>>
  2. Yksityistunnilla! Yksityistunti on  asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet huomioiva harjoitustunti. Tunti on myös tehokas tapa tutustua lajiharjoitteluun, oli tavoitteena sitten viikkotunneille siirtyminen tai pitkäkestoisempi henkilökohtainen valmennus.Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan.
  3. Pilates perustason tunnilla! pilateksen voit aloittaa myös perustunnilla. Perustunnin tunnistat (p) merkinnästästä tunnin perässä. Perustunteihin kuuluu myös pilates & venyttelytunnit takaa. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä>>

     

Laitepilates

  1. Laitestartissa! Aloita pilateslaiteharjoittelu Somatic Studion laitestartissa. Kahden tunnin starttiperehdytyksen jälkeen voit jatkaa laiteharjoittelua perustason laitetunneilla.. Katso laitestarttien päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan tästä>>
  2. Yksityistunnilla! Yksityistunti on  asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet huomioiva harjoitustunti. Tunti on myös tehokas tapa tutustua lajiharjoitteluun, oli tavoitteena sitten viikkotunneille siirtyminen tai pitkäkestoisempi henkilökohtainen valmennus. Mikäli haluat varata itsellesi yksityistunnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com. Etsimme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti sinulle sopivan ajankohdan ja ohjaajan.
  3. Laitepilates perustason tunnilla! laitepilateksen voit aloittaa myös perustunnilla. Perustunnin tunnistat (p) merkinnästästä tunnin perässä. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä>>

     

HUOM! Starttitarjous

Startti + 5 kerran sarjatuntikortti = startti ilmaiseksi

Kun osallistut pilatestartiin/laitesstarttiin ja ostat samalla 5 kerran sarjatuntikortin saat startin ilmaiseksi. Tarjouksen voi hyödyntää asiakaspalvelussa aukioloaikojen puitteissa tai olemalla yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Kuinka varaat tunnin

Varaa paikka tunnille etukäteen. Tunneillamme on minimi- ja maksimiosallistujamäärät; ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi tunnilla. Voit ilmoittautua tunneille joko varausjärjestelmämme >>täällä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 565 88250 tai sähköpostitse asiakas(at)somaticstudio.com. Sähköpostilla ilmoittautuessasi huomioithan asiakaspalvelun aukioloajat.

 

Kuinka valmistautua tunnille

Studiolta löytyvät matot sekä kaikki välineet, joita harjoittelussa tarvitset. Pukuhuoneet, suihkut sekä lukolliset kaapit tekevät tunnille saapumisen helpoksi. Riittää kun saavut paikalle, mukanasi treenivaatteet joissa itse viihdyt ja halutessasi oma juomapullo. Tunneilla voi käyttää sukkia tai olla avojaloin; kenkiä ei tarvita.

Kuinka maksat tunnin

Voit ostaa harjoituskortteja joko asiakaspalvelustamme tai varausjärjestelmästämme >>täältä.  Hinnaston löydät nettisivuiltamme >>täältä. Huolehdithan ystävällisesti, että sinulla on voimassaoleva harjoituskortti, mikäli saavut tunnille asiakaspalvelumme aukiolon ulkopuolella. Maksuvälineenä käy käteisen ja pankki / luottokorttien lisäksi suurin osa erilaisista liikuntaseteleistä (esim. Smartum, Edenred, Sporttipassi, Eazybreak).

Lisätietoa tunneista sekä yksityiskohtaisempia käytännön asioita löydät >>täältä.

 

Tavataan Studiolla!