Somatic Studio

Somatic Studio täyttää 15 vuotta, ja juhlan kunniaksi kutsumme sinut mukaan Avointen Ovien päivään La 28.10.2023​

Tutustu tuntikuvauksiin ja tule hyödyntämään tarjoukset viikkotunneille sekä workshoppeihin ja startteihin!

Pilates
Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. 
Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Se sopii myös loukkaantumisten jälkeen lihasten vahvistamiseen sekä henkilöille, jotka haluavat eroon selkä- ja hartiakivuista.

Laitepilates
Jousien liikkeisiin tuoma vastus takaa sen, että koko keho saa tehokkaan harjoituksen. Laitepilates kehittää voimaa, notkeutta ja motorisia taitoja. Pilateslaitteet sopivat myös erinomaisesti myös esimerkiksi leikkauksen tai vammautumisen jälkeiseen kuntoutukseen, sillä tarvittaessa jouset helpottavat liikkeiden suorittamista.

Wunda chair
Wunda chair on laitteista pienin, mutta pienen pinta alansa ansiosta ehkä haastavin. Tuoli on ainutlaatuinen väline tasapainon kehittämiseen ja erityisesti lantion vakauttamisen oppimiseen. Tuolista löytyy istuin ja poljin, johon tuetaan vartalo joko käsin tai jaloin ja jota liikutetaan aina aktivoiden ensin syvät lihakset kuten muissakin laitteissa.

Aikataulu ja ohjelma:

 • 10.00 Laitepilates (k)
 • 11.15 Pilatesstartti
 • 11.15 Laitepilates (p/k)
 • 12.30 Laitepilates (k/j)
 • 13.30 Laitepilates (p)
 • 14.35 Laitestartti
 • 15.00 Wunda chair -workshop
 • 16.00 Pilates (p/k)

5 kerran sarjakortit viikkotunneille -20%

(Päivä/Online -kortti, Mattokortti, Laitekortti ja Circuitkortti)

Haluatko panostaa terveyteesi ja kuntoosi? Tarjoamme sinulle mahtavan mahdollisuuden osallistua Studion viikkotunneille 20% alennuksella. Tämä tarjous on voimassa vain avointen ovien päivinä, joten älä missaa tilaisuutta! Voit ostaa yhden tai useamman kortin itsellesi tai lahjaksi ystävälle.

HUOM! 5 kerran viikkotuntikortit ovat voimassa 3 kuukautta ostopäivästä (28.1.2024 asti).
Kortti tuotteet voit ostaa asiakaspalvelusta paikan päältä Somatic Studiolta tai tilauslomakkeella la 28.10.2023 klo 23.59 asti. Somatic Studio vastaanottaa työnantajan tarjoamia liikuntaetuja: Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak. Liikuntaetumaksun voit suorittaa myös etänä lomakkeen lähetyksen jälkeen.

Tilausten käsittelyaika 1-2 arkipäivää. Lähetämme vahvistuksen sekä laskun kun tilaus on käsitelty ja kortti/kortit lisätty käyttäjätilillesi.

Workshop/startti -tarjous!

Nyt voit hyödyntää upean tarjouksemme:
KOLME innostavaa workshoppia ja/tai starttia KAHDEN hinnalla!
 
 • 11.15 Pilatesstartti
 • 14.35 Laitestartti
 • 15.00 Wunda chair -workshop

Nähdään Studiolla!

Tarjoukset voimassa vain La 28.10.2023. Tarjous koskee 5 kerran sarjakortteja viikkotunneille (Online/päivätunti, mattokortti, laitekortti ja circuit). Tarjouskorttien voimassaoloaika 3 kk (28.1.2023 asti). Tuotteet lunastettavissa vain vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikana klo 9.00- 16.00 tai tilauslomakkeella la 28.10.2023 klo 23.59 asti. Tarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin. Somatic Studiolla ja verkossa voit maksaa Visa-, MasterCard- ja Visa Electron-maksukortiella. Maksu onnistuu myös lähimaksulla ja useimpien pankkien sovelluksilla (Google Pay, Apple Pay). Mikäli haluat suorittaa maksun käteisellä, varaathan maksua varten tasarahan. Huomioithan, että emme ota vastaan tarjoustuotetilauksia sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta.

Liikuntaedulla maksaminen

Somatic Studio vastaanottaa työnantajan tarjoamia liikuntaetuja: Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak. Liikuntaetumaksun voit suorittaa myös etänä. Maksusuorituksen jälkeen ilmoitathan meille sähköpostitse, minkä tarjoushintaisen kortin haluat maksaa suorittamallasi summalla. Kassahenkilökunta tarkastaa maksun saapumisen perille ja lisää ostoksen käyttäjätilille

.