Somatic Studio

Ilmoniemi Johanna

pilatesohjaaja
Somatic Stretching -ohjaaja
musiikin maisteri

Johanna on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja Lontoossa pilatesohjaajaksi vuonna 2009. Johanna on syventänyt ammattitaitoaan mm. Somatic Fysio- ja Somatic Stretching -koulutuksissa.

Musiikki- ja tanssitausta ja omaan terveyteen liittyvät haasteet johdattivat pilateksen pariin ja tie vei nopeasti mennessään. Omassa prosessissaan hän havaitsi, miten kokonaisvaltainen keho on, miten jokainen kehonosa vaikuttaa toiseen ja miten tarkan ja keskittyneen työn kautta voi saada isoja kehollisia muutoksia ja tuloksia.

Johanna ohjaa pilatesta mm. Radion Sinfoniaorkesterille ja Helsingin kaupunginorkesterille sekä on tehnyt paljon töitä laulajien parissa mm. vieraillen usein Sibelius-Akatemiassa laulupegagogiikan kursseilla.

Monipuolisesti urheilusta ja liikkeestä kiinnostuneena hän on pitänyt useita pilateskursseja myös esim. CrossFit keskuksissa Helsingissä.

Johanna on pohtiva, tarkka ja rauhallinen pilatesohjaaja. Hänen tavoitteensa on auttaa jokaista uusien oivalluksien tielle ja antaa työvälineitä tutustumaan ja ymmärtämään omaa kehoaan syvemmin.

Lapsena pitkään Australiassa asunut ohjaaja on työskennellyt Suomen lisäksi Lontoossa ja Brysselissä. Hän antaa tunteja myös englanniksi.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas