Pilates Symposium
Helsingissä 9.-10.11.2024
Tervetuloa syksyn 2024 Pilates Symposiumiin!
Somatic Studio järjestää perinteisen pilatesohjaajille suunnatun Pilates Symposiumin syksyllä 2024! Tapahtuma sisältää tarjoilut ja kahvit. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös Onlinessa.
Olemme ylpeitä esitellessämme tämän vuoden luennoitsijakaartin, joka koostuu alan huippuammattilaisista ja inspiroivista puhujista. Tule kuulemaan, oppimaan ja inspiroitumaan seuraavilta asiantuntijoilta: Jarmo Ahonen, Anu Parantainen, Tommi Hyytinen, Tiina Arrankoski, Annika Havaste ja Nina Pastel.
Jarmo Ahonen: “Mitä asiakkaamme tarvitsevat?”
- Jarmo Ahonen tutkii asiakastarpeiden ymmärtämistä ja tunnin rakenteen määrittämistä. Hän keskittyy siihen, miten otetaan huomioon asiakkaiden terveydentila ja kunto, ja miten varmistetaan, että asiakkaat ovat oikeilla tasoryhmillä. Lisäksi Ahonen käsittelee asiakkaiden haastattelemisen tai tutkimisen merkitystä ennen tunneille tuloa sekä yhteistyön roolia lääkäreiden, fysioterapeuttien, hierojien ja Pilates-ohjaajien kanssa.
Anu Parantainen: “Miten eriyttää eri osat lantionpohjan lihaksista”
- Anu Parantainen syventyy lantionpohjan lihasten eriyttämiseen ja rentouden löytämiseen harjoittelun jälkeen. Hänen luentonsa tarjoaa käytännön vinkkejä ja tekniikoita lantionpohjan lihasten hallintaan ja rentoutukseen.
Tommi Hyytinen: Kehon soiva harmonia: Pilates hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tukena muusikoille ja terveysalan ammattilaisille
- Tommi Hyytisen luento osoittaa, miten pilateksen avulla voidaan parantaa fyysistä hyvinvointia ja samalla tukea musiikillista suorituskykyä, luoden tasapainoisen ja rentouden yhdistelmän, joka on keskeistä sekä muusikon kehollisessa että musiikillisessa ilmaisussa. Samalla se tarjoaa arvokkaita oivalluksia terveysalan ammattilaisille ja pilatesohjaajille, jotka voivat soveltaa näitä harjoitteita ja periaatteita omassa työssään, edistäen asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja suorituskykyä.
Tiina Arrankoski: “MELT Method – Kehonhuollon Puuttuva Palanen”
- Tiina Arrankoski esittelee MELT-menetelmän, joka tarjoaa uuden näkökulman kehonhuoltoon. Hän selvittää, kuinka MELT-menetelmä voi täydentää muita kehonhuollon tekniikoita ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Annika Havaste: “Ravinto ja Hyvinvoinnin Kokonaisuus”
- Annika Havaste käsittelee ravinnon roolia kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hänen luentonsa tarjoaa tietoa siitä, miten ravitsemus vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin sekä käytännön vinkkejä terveellisen ruokavalion koostamiseen.
Nina Pastel: “Terveet ja vahvat Jalat”
- Nina Pastel keskittyy jalkojen hyvinvointiin ja terveyteen. Hänen luentonsa tarjoaa käytännön ohjeita ja harjoituksia, jotka auttavat pitämään jalat kunnossa ja ehkäisemään niihin liittyviä ongelmia.
Pilates Symposium Online-lähetykset huippulaadulla!
Aika ja paikka
Päivämäärä La-su 9.-10.11.2024
- Paikka: Somatic Studio (Kasarmikatu 36, Helsinki)
- Hinta: 489 € (Online 259€) sis. alv. 25,5%
- Tapahtumasta luodaan tallenne, joka on kaikkien osallistujien katsottavissa 2 viikkoa (sekä Online osallistujat, että paikan päälle ilmoittautuneet osallistujat).
Jarmo AHonen
Tarvitaanko Pilatekseen uusia periaatteita?
Luvassa uusia raikkaita näkökulmia sekä ideoita Pilates-harjoitteluun. Tervetuloa mukaan päivittämään tietosi uudelle tasolle ja kuulemaan viimeisimmät menetelmät Pilates harjoittelusta Jarmon inspiroivassa luennossa!
Aikataulu:
27.1. Lauantai:
KLO: 8.30 - 9.00
Tervetuloa symposiumiin + AAMUKAHVI
kLO 12.00-12.45
LOUNASTAUKO
Kouluttajat
Tulossa!
Jari-Pekka Keurulainen – fysioterapeutti, valmentaja, Somatic Pilates -opettaja ja -ohjaaja
Jari-Pekka ”Gene” Keurulainen on fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja -opettaja sekä jalkapallovalmentaja. Keurulaisella on pitkä kokemus urheilijoiden ja kuntoilijoiden liikuntavammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Hän on käyttänyt pilateksen periaatteisiin pohjautuvia harjoitteita ansiokkaasti eri lajien urheilijoiden fyysisen suorituskyvyn lisäämiseksi. Keurulainen on perehtynyt alaraaja-analyyseihin jalkojen toimintahäiriöiden kartoittamisessa sekä kävelyn ja juoksun tarkkailussa