Tirri Sanna

Somatic Pilates -laiteohjaaja

STOTT PILATES® Trained instructor in Intensive Mat, Advanced Mat, intensive Reformer, intensive Cadillac, Chair & Barrels, Fascial Fitness ym.

Spiral Stabilization (SPS) Teacher

Fysioterapeutti (AMK) 2008

Äitiysfysioterapeutti

Modern Nordic Walking Trainer

Barre-ohjaaja

Tanssija

Liikuntayrittäjä PilatesTapiola

Sanna tekee intohimolla ohjaustyötä, josta löytyy joka päivä uutta opittavaa. Kiinnostus pilatekseen on syntynyt jo nuorena tanssin ohella. Kokemukset miten omalla toiminnalla ja tavalla liikkua voi vaikuttaa kehoon, hyvinvointiin ja vammoihin, ovat synnyttäneet innon Pilatesta ja muita kehonhallinnanmenetelmiä kohtaan.

Sannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus mm. pilateksen, Spiraalistabilaation sekä fysioterapian osalta. Sanna on työskennellyt monenlaisten asiakkaiden kanssa, kuten tuki-ja liikuntaelin sekä neurologisten asiakkaiden kanssa. Mielenkiinnon kohteena on myös raskaanaolevien ja synnyttäneiden sekä skolioosiasiakkaiden kanssa työskentely.

Työn vaatima luovuus ja ongelmanratkaisu ovat Sannasta erittäin mielekkäitä. Kullekkin asiakkaalle tulee osata löytää sopivat harjoitteet ja variaatiot oikea-aikaisesti. On palkitsevaa kun ihmiset saavat Ahaa-eämyksiä, innostuvat huolehtimaan omasta kehostaan ja voivat hyvin.

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english