Ikola Johanna

Somatic Pilates -ohjaaja
taiteilija-kehittäjä
tanssitaiteen maisteri

Olen valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 2005. Toimin edelleen päätyökseni tanssijana ja koreografina.

Kiinnostukseni pilatesta kohtaan lisääntyi, kun sain lapsen ja huomasin miten pilatesmetodi näyttäytyi tuolloin itselleni uudenlaisena samoin kuin oma kehoni. Pilateksen avulla minusta tuntui, että palauduin uuteen kehoon raskauden jälkeen.

Valmistuin Somatic Pilates -ohjaajaksi keväällä 2017. Koen Pilateksen olevan erinomainen keino itsetuntemuksen lisäämiseen ja oman kehoidentiteetin vahvistamiseen. Kehollinen itsetunto kasvaa pilateksen avulla ja ruokkii hyvää ja vahvaa oloa itseen ja ympäristöön.

Olen ohjaajana innostunut ja avoin. Minulle pilatestunnilla on tärkeää liikkeiden tarkkuus, mielikuvat, virtaavuus ja rentous vaativissakin liikkeissä. Toivon, että oppilailla on tunnin jälkeen rentoutunut ja rauhoittunut olo, tunne, että on saanut keskittyä ja haastaa itseään monipuoliesti.

Teen työkseni myös työyhteisöjen kehittämistyötä tanssi- ja liikelähtöisesti. Valmistuin Taiteilija-kehittäjä-koulutuksesta Taideyliopistosta 2015.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english