Outi Huovinen

Somatic Pilates -ohjaaja
Somatic Stretching -ohjaaja
joogaohjaaja (YogaAlliance-liiton RYT 200)

Valmistuin pilatesohjaajaksi vuonna 2006 silloisesta MP Instituutista, jossa pääkouluttajamme oli Jarmo Ahonen. Noin reilu vuosi tuon jälkeen valmistuin myös Method Putkisto -ohjaajaksi. Sen jälkeen olen täydentänyt ammatillista osaamistani erilaisin kurssein ja käynyt Somatic Center Finlandin Somatic Stretching -koulutuksen. Valmistuin Flowjoogaopettajaksi kesällä 2016 YogaAlliance-liiton RYT200-joogakoulutusohjelmasta

Tunteihini ammennan vaikutteita paitsi näistä ammatillisista koulutuksista myös rakkaista harrastuksistani luonnosta, musiikista ja kaikenlaisista kohtaamisista. Tunneillani pyrin jakamaan ympärilleni turvallista ilmapiiriä; sellaista jossa on rauha kohdata itsensä juuri sellaisena kuin on, antaa tilaa olla läsnä jokaisessa hetkessä, antaa aikaa liikkeelle rakentua intuitiivisesta lähtökohdasta. Unohtamatta impulsiivisuutta ja heittäytymisen iloa!

Liikkeellä on minulle käsitteenä iso merkitys; liike on rytmiä, mutta liike on myös ihan hiljaa. Se on aina läsnä, vaikket sitä ehkä heti huomaakaan!

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english