Lindfors Elina

Somatis Pilates -ohjaaja
Tanssija, tanssinopettaja
Kasvatustieteen maisteri

Elinan on tanssija ja tanssinopettaja. Hän on työskennellyt ja opiskellut tanssia sekä Suomessa että ulkomailla. Opettaminen ja kasvatuspsykologian opinnot ovat kulkeneet Elinan tanssijuuden rinnalla koko ajan ja ohjanneet hänet jäsentämään ja syventämään ymmärrystään liikkeen ja kehon toiminnasta.

Pilatesharjoittelusta, sekä muista tanssijalle hyödyllisistä somaattisista menetelmistä, hän kiinnostui ensimmäisen kerran opiskellessaan tanssia Oopperan balettioppilaitoksella.
Syksyllä 2018 Elina aloitti pilatesopinnot Somatic Studiolla, josta valmistui pilatesohjaajaksi keväällä 2019. Parhaillaan hän syventää osaamistaan laitepilateksen parissa.

Elina on yhdistänyt jo useiden vuosien ajan kasvatuspsykologista ja tanssijan osaamistaan erityisesti lasten ja nuorten esteettisten urheilulajien sekä tanssijoiden opetuksen parissa. Lisäksi Somaticilta valmistuttua hän on opettanut pilatesta urheilijoille, tanssijoille ja laulajille, muunmuassa Helsingin taitoluisteluklubi, Tanssikoulu DCA, Tanssivintti ja Lärkulla musical -linja.

Elinan oma raskaus pilatesopintojen loppuvaiheessa sai hänet kiinnostumaan pilateksen hyödyistä ja mahdollisuuksista nimenomaan raskausajan harjoittelumuotona ja keinona hahmottaa omaa jatkuvasti muuttuvaa kehoaan. Tanssijana luottamus omaan kehoon ja sen toimintaan on Elinalle ensiarvoisen tärkeää ja raskauden myötä on pilates auttanut suhtautumaan toisaalta armollisemmin, mutta toisaalta myös tuomaan hallinnan tunnetta kaiken muutoksen keskellä.

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english