Karimaa Elina

STOTT PILATES® Certified Instructor in Matwork & Reformer
Tanssija
Luonnontieteiden kandidaatti

Olen STOTT PILATES -sertifioitu ohjaaja ja taustaltani baletti- ja nykytanssija. Aloitin pilateksen harjoittelemisen 16-vuotiaana Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa Jarmo Ahosen johdolla. Pilateksen avulla löytyivät kehon syvät tukilihakset ja kehonhallinta, mikä auttoi ehkäisemään kipuja ja loukkaantumisia ja edisti niistä toipumista. Sittemmin olen alkanut yhä enemmän arvostaa pilateksen mieltä rauhoittavaa, ryhtiä kohentavaa sekä kehon liikkuvuutta ylläpitävää vaikutusta.

2008–2017 asuin Iso-Britanniassa, missä opiskelin nykytanssia ja esiinnyin tanssi- ja sirkusproduktioissa. Pilates tuntui luontevalta jatkumolta tanssijanuralle, joten kouluttauduin Lontoossa matto-ohjaajaksi vuonna 2013 ja reformer-ohjaajaksi 2016. Käyn edelleen säännöllisesti Lontoossa kursseilla oppimassa ja inspiroitumassa. Kehon ja mielen hyvinvoinnin ohella kutsumuksenani on ympäristöstämme huolehtiminen, ja opiskelen parhaillaan yliopistossa ympäristötieteitä.

Opettajana koen olevani lempeän kannustavalla tavalla tarkka ja vaativa. Pyrin aina ottamaan jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet huomioon. Minua ilahduttaa, että minulla on ohjaajana mahdollisuus välittää eteenpäin sekä liikunnan ilo että pilateksen moninaiset hyödyt

 

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english