Susanna Aho

Somatic Pilates -ohjaaja
Somatic Stretching -ohjaaja
laitepilatesohjaaja
Somatic Personal Trainer
FAF Gym Trainer
VTM

Intohimoni liikkeen maailmaa ja kehollisuutta kohtaan sai minut jättämään aikaisemman päätyöni. Olen koulutukseltani Somatic Pilates- ja laitepilatesohjaaja sekä Somatic Personal Trainer. Lisäksi olen pätevöitynyt FAF Gym Trainer. Tänä päivänä toimin somaattisena kuntovalmentajana, pilates- ja laitepilatesohjaajana, sekä tanssi- ja ryhmäliikuntaohjaajana. Olen opettanut toistakymmentä vuotta mm. kuubalaista salsaa, chachata, merenquea, reggaetònia, despelotea ja erilaisia tanssillisia fitnesstunteja sekä Zumbaa.

Pilates on minulle sisällöltään kehon, mielen ja hengityksen saumatonta liikettä ja musiikkia. Se on auttanut minua oman kehoni haasteissa, kiputiloissa ja virheasentojen korjaamisessa. Oppi kehon toiminnan kokonaisuuden ymmärtämisestä on avannut minulle uuden maailman, joka tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja haasteita kehittää fyysistä osaamistani monipuolisempaan suuntaan. Uskon voivani välittää tätä oppia asiakkailleni herkeämättömällä läsnäololla, tarkkuudella ja iloisella energiallani.

Liike ja tanssi ovat olleet minulle nuoresta pitäen yksi tärkeimmistä elämän voimavaroista. Aloitin nuorena jazzin, modernin ja klassisen baletin opinnoilla Helsingin Tanssiopistolla, Tanssivintissä ja StepUp- tanssikoulussa, jonka esiintymisryhmässä tanssin ammattimaisesti. Tanssin lisäksi harrastan mm. joogaa, sisäpyöräilyä ja kuntojuoksua. Innostuin juoksemaan myös maratonin pariin otteeseen Helsingissä ja Tukholmassa.

 

 

Hyväntuulinen, innostava, oivalluttava ja ilmeisen asiantunteva pilatesstartti. Käyn toistekin.
Mikko SSomatic Studion asiakas
Ihana, täydellinen ohjaajakoulutus. Maamme osaavimmat asiantuntijat.
Tarja TSomatic Studion koulutusasiakas
Miellyttävät puitteet ja todella ammattitaitoinen ohjaus.
Jaana NSomatic Studion asiakas
Facebook
Twitter
Instagram
In english